Το “Δώρο Ζωής” κυκλοφορεί!

Με μεγάλη μας χαρά και καμάρι σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου “Δώρο Ζωής”. Συγγραφέας του παραμυθιού είναι η Μαρία Τσιβίκα μας.

Το παρόν βιβλίο έχει γραφτεί με πολλή αγάπη από τη συγγραφέα, η οποία το αφιερώνει σε όλους τους αιμοδότες, θέλοντας να εκφράσει με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη της για το δώρο ζωής που χαρίζουν στους συνανθρώπους τους.

Θερμές ευχαριστίες στον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος, ο οποίος αγκάλιασε το εγχείρημά της και πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην έκδοσή του παρόντος βιβλίου. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Κέντρο Αίματος Κύπρου/Αιμοδοσία-Cyprus Blood Establishment/Blood Donation που έθεσε το “Δώρο Ζωής” υπό την αιγίδα του, καθώς και για τη στήριξή του.

Πρόκειται για μια ιστορία που περιγράφει με απλά λόγια τη διαδικασία της αιμοδοσίας, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή από κάθε μικρό, αλλά και μεγάλο αναγνώστη.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα καταπληκτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς και γονείς που επιθυμούν να διδάξουν στα παιδιά τους την αξία της εθελοντικής προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Δώσε κι εσύ σταγόνες Ζωής! Μπορείς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του παιδικού βιβλίου θα δοθούν για την στήριξη του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΒΙΚΑ

« Καλώς ήλθες στην οικογένειά μας!
Η Μαρία Τσιβίκα μιλά από καρδιάς »