Καλώς ήλθες στην οικογένειά μας!

Όλα ανθίζουν τον Μάιο μήνα, μαζί του κι εμείς! Όμορφοι άνθρωποι, ξεχωριστοί κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο της συγγραφής και τη συγγραφική μας οικογένεια να μεγαλώνει.

Το νέο μέλος μας είναι η Νατάσα Μεσίτη, που ήρθε φέρνοντας μαζί της τον αυθορμητισμό, τον ερωτισμό και τη μαγεία της αγάπης και του έρωτα.

Ας γνωρίσουμε την Νατάσα μας…

Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1980, γι’ αυτό της ευχόμαστε από καρδιάς “Χρόνια Πολλά κι ονειρεμένα!”.

Μεγάλωσε στο χωριό Μένοικο της επαρχίας Λευκωσίας, όπου και διαμένει με την οικογένειά της. Σπούδασε αισθητική σε Κολέγιο στην Κύπρο.

Πρωτοασχολήθηκε με τη συγγραφή το 2010. Έκανε το ξεκίνημά της με μυθιστόρημα, στον πεζό λόγο, εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή, αλλά και μέσα από φαντασία.

Επίσης μέσα από την αγάπη της για το θέατρο, έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή θεατρικού κειμένου. Η συγγραφή, όμως, ήταν μία από τις μεγαλύτερες της προκλήσεις.

Αν και ποτέ δεν είχε επαφή με τέτοιου είδους εγχείρημα, πάντα είχε την περιέργεια να το δοκιμάσει και να βιώσει το ταξίδι μέσα από τη φαντασία. Η  απόλαυση της διεκπεραίωσής του ήταν η απόλυτη ικανοποίηση.

Και κάπου εδώ, την βρίσκουμε από σήμερα στις Εκδόσεις Ευγνώμων να διανύουν παρέα το πιο όμορφο ταξίδι της στον μαγικό κόσμο των λέξεων!

« Η Νεράιδά μας στις σχολικές βιβλιοθήκες!
Το “Δώρο Ζωής” κυκλοφορεί! »