Δυναμική επανεμφάνιση!

Η Μαρία Λάμπρου είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, Life Coach και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και γράφει πάντοτε με απώτερο σκοπό να υποστηρίξει τον κάθε άνθρωπο στη διαδρομή της προσωπικής του ανάπτυξης και στην βελτίωση της ζωής του.

Την Μαρία Λάμπρου την γνωρίσαμε συγγραφικά για πρώτη φορά μέσα από το ψυχολογικό βοήθημα «Λεπτή & Ευτυχισμένη», ένα βιβλίο – εργαλείο, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί από άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν θετικές εσωτερικές αλλαγές που θα φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα.

Αυτή τη φορά έρχεται να μας συναρπάσει με το επόμενο συγγραφικό δημιούργημά της, έναν μυθιστορηματικό οδηγό προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης που φέρει τον τίτλο «Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις». Ως ένα βιβλίο που εντάσσεται στην φιλοσοφική λογοτεχνία, αναμένεται πως θα προβληματίσει ευχάριστα τους αναγνώστες και ίσως να τους προσφέρει ένα διαφορετικό φίλτρο αντίληψης της ζωής.

Σε αυτήν την μοναδική ιστορία, δύο άνθρωποι που δεν συναντιούνται ποτέ καταφέρνουν να επηρεάσουν ο ένας τη ζωή του άλλου, καταφέρνουν να γίνουν σημαντικοί ο ένας για τον άλλο, με έναν τρόπο μαγικό, σχεδόν αδιανόητο!

Μείνετε συντονισμένοι… γιατί σύντομα θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις!

Περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία μας θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Καλώς όρισες στην οικογένειά μας!
Αποκάλυψη Εξωφύλλου ~ Ευαισθητο-Ποίηση Ψυχής »