Καλάθι 0

Μαρία Λάμπρου LifeCoach - Συγγραφέας

Η Μαρία Λάμπρου ξεκίνησε τις πρώτες της σπουδές στον κλάδο των Ανθρωπιστικών Επιστημών- Παιδαγωγικά, και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούσαν τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Σχολική Ανάπτυξη. Έπειτα, ακολούθησε σπουδές στον κλάδο της Υπνοθεραπείας με Ψυχοθεραπεία και ειδικεύτηκε σε θέματα διαχείρισης βάρους, διαχείρισης άγχους, κρίσης πανικού, ενίσχυσης αυτοπεποίθησης, ενδυνάμωσης εαυτού, επίτευξης στόχου, βελτίωσης σχέσεων κ.α.

Στην συνέχεια, κατέκτησε τον τίτλο του LifeCoach ακολουθώντας αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Life Coaching. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό πετυχαίνοντας να κατακτήσει το επίπεδο μάστερ.

Για την Μαρία η μάθηση είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία και δεν τελειώνει ποτέ. Καθημερινά παρατηρεί, διαβάζει, μελετά και εξελίσσει τις γνώσεις της σε θέματα που την ενδιαφέρουν, αγαπά και την παθιάζουν.

Αγαπά ιδιαίτερα την ψυχολογία, τη φιλοσοφία, τις φυσικές επιστήμες, τις τέχνες και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον τομέα της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης, καθώς και το ανθρώπινο μυαλό.

Η Μαρία πιστεύει έντονα πως η σημαντικότερη γνώση που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος είναι η γνώση που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τόσο τον εαυτό του όσο και την ποιότητά της ζωής του.

Έτσι, δημιούργησε τον δικό της διαδικτυακό χώρο www.upgrade-your-self.com, μέσα στον οποίο μπορεί κανείς να βρει άρθρα, προγράμματα και υλικό που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του ατόμου και της ζωής του. Ένας διαδικτυακός χώρος, ο οποίος είναι ανοιχτός σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν κάτι καινούριο, κάτι χρήσιμο, κάτι ουσιαστικό που πολύ πιθανόν να τους αλλάξει τη ζωή.

Το πρώτο της βιβλίο “Λεπτή & Ευτυχισμένη”, ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό βοήθημα για άνδρες και γυναίκες κυκλοφορεί με τεράστια επιτυχία από τον Νοέμβριο του 2019.

Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο “Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις” κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και πρόκειται για μια ιστορία προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής αναζήτησης, που καθηλώνει τον αναγνώστη.

Θα την βρείτε, επίσης, στη σελίδα της στο facebook: Life Changing Books & more by ML