Καλώς όρισες στην οικογένειά μας!

Η Άνοιξη ήρθε στις εκδόσεις μας φέρνοντας μαζί της την Άννα Μιλτιάδους και δίνοντας μια δροσιά αλλιώτικη στις τόσες συγγραφικές μυρωδιές της.

Η χαρά μας είναι μεγάλη μιας και πρόκειται για μια προσωπικότητα με απύθμενη αγνότητα και έντονα τα αισθήματα της προσφοράς και της δοτικότητας.

Ας γνωρίσουμε την Άννα μας…

Η Άννα Μιλτιάδους κατάγεται από τη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθως ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Νομική με τίτλο LLM Financial & Commercial Law. Παράλληλα με τις σπουδές της στην Νομική παρακολούθησε, για τέσσερα χρόνια, μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, καθώς από μικρή γοητευόταν με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε για τρία χρόνια ως Δικηγόρος και από τον Οκτώβριο του 2019 εργάζεται ως Πρωτοκολλητής στην Δικαστική Υπηρεσία.

Από μικρή ηλικία, στον ελεύθερο της χρόνο, της άρεσε να διαβάζει βιβλία. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, καθώς αυτός είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης και χαλάρωσης.

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ο χορός και το θέατρο. Επιπλέον της αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και είναι μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας της Μητρόπολης Αμμοχώστου.

Αυτήν τη χρονιά θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις μας το πρώτο της κοινωνικό μυθιστόρημα. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας… για να μαθαίνετε πρώτοι τις επόμενες κινήσεις της.

« Δώρο Ζωής, για 1 και 2 και 3 και 1013 ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου
Δυναμική επανεμφάνιση! »