Νέο μέλος στη συγγραφική μας οικογένεια!

Όταν στον ουρανό έχει γλέντι, ουράνια τόξα εμφανίζονται! Ουράνια Τόξα που σκορπούν τη μαγεία και την ομορφιά στο πέρασμά τους. Ακριβώς σαν το δικό μας, το σημερινό… που άφησε στη συγγραφική μας στέγη τον πολύτιμό του θησαυρό. Την Γιώτα Ροζάνα!

Πρόκειται για μια γυναίκα, την οποία ξεκίνησα να την θαυμάζω από την πρώτη κιόλας στιγμή που την γνώρισα, μερικά χρόνια πριν, σε ένα σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει και ήταν η ίδια ομιλήτρια. Από τότε, την ακολούθησα πιστά στο διαδικτυακό της σπίτι Angelsworld διαβάζοντας όλα όσα μοιράζεται απλόχερα μαζί μας. Αυτή ήταν η μόνη επαφή που είχαμε, μέχρι την στιγμή που λάβαμε το έργο της. Κι από τότε που ο κόσμος των Αγγέλων ήρθε στον κόσμο της Ευγνωμοσύνης πολλά όμορφα άρχισαν να δημιουργούνται.

Γι’ αυτό κι εμείς, με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μέλος της συγγραφικής μας οικογένειας.

Ας γνωρίσουμε την Γιώτα μας!

“Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο. Σπούδασα Ιατρική και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σπουδών και ειδίκευσης, ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πνευμονολόγος, αρχικά στην πατρίδα μου και εν συνεχεία στη Λευκωσία, στην Κύπρο, όπου ζω από το 2011 με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη μου.

Ποτέ δεν έκρυψα την καλλιτεχνική μου φλέβα. Λάτρης του μπαλέτου, της κλασσικής μουσικής και της δημιουργίας, που αρχικά εξέφρασα μέσα από το χειροποίητο κόσμημα, δεν μπόρεσα να μείνω εγκλωβισμένη στην ιατρική μου ιδιότητα.

Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μου κόσμου! Του Angelsworld (www.angelsworld.com.cy), του blog που δημιούργησα με μεράκι και πάθος.

Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις, αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με πιάνει, αυτή την  «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ό,τι ξεπηδάει από την ψυχή σου.

Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί ή τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά-σιγά. Προσπαθώ να κάνω κι εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μου. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι λοιπόν!”

Κι αφού μας προσκάλεσε με τον πιο απρόσμενο τρόπο, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά της. Βέβαια, σ’ αυτό το κάλεσμα, την πήραμε από το χέρι συνοδεύοντας την στην πιο όμορφη διαδρομή. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, γιατί κάτι πολύ σπουδαίο ετοιμάζεται!

~Άντρη Χαϊράλλα~

« Υποψηφιότητες Έργων για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Κύπρου (εκδόσεις 2020)
Δώρο Ζωής, για 1 και 2 και 3 και 1013 ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου »