Καλάθι 0

Γιώτα Ροζάνα Συγγραφέας

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο. Σπούδασα Ιατρική και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σπουδών και ειδίκευσης, ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πνευμονολόγος, αρχικά στην πατρίδα μου και εν συνεχεία στη Λευκωσία, στην Κύπρο, όπου ζω από το 2011 με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη μου.

Ποτέ δεν έκρυψα την καλλιτεχνική μου φλέβα. Λάτρης του μπαλέτου, της κλασσικής μουσικής και της δημιουργίας, που αρχικά εξέφρασα μέσα από το χειροποίητο κόσμημα, δεν μπόρεσα να μείνω εγκλωβισμένη στην ιατρική μου ιδιότητα.

Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μου κόσμου! Του Angelsworld (www.angelsworld.com.cy), του blog που δημιούργησα με μεράκι και πάθος.

Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις, αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με πιάνει, αυτή την  «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ό,τι ξεπηδάει από την ψυχή σου.

Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί ή τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά-σιγά. Προσπαθώ να κάνω κι εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μου. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι λοιπόν!

Facebook
Instagram

Angelsworld

https://www.facebook.com/Angelsworldcy

https://www.instagram.com/angelsworldcy/

H ομάδα του Angelworld

https://www.facebook.com/groups/379388859537813