Νέα Συγγραφέας | Εύα Βοσκαρίδου

Αυτή κι αν είναι νότα δροσιάς στη συγγραφική μας οικογένεια!

Της αρέσει να διηγείται ιστορίες αληθινές… με αποδέκτες μικρούς και μεγάλους.

Έχει την ικανότητα να σε ταξιδεύει, χωρίς καν να μετακινηθείς από τη θέση σου.

Σου γεννά αισθήματα με κάποιες λέξεις της μόνο.

Μα το πιο σπουδαίο, το πιο δυνατό χαρτί της στην τράπουλα της συγγραφής είναι το μεγαλείο της ψυχής της που ξεδιπλώνεται άφοβο κι ατόφιο μπροστά σε κάθε περίσταση.

Ποια είναι η συγγραφέας που ήρθε στις εκδόσεις μας και έφερε μαζί της το άρωμα μιας άλλης εποχής; Η Eva Voss !

Καλώς όρισες Εύα μας!

Ας γνωρίσουμε την Εύα μας…

Γεννήθηκε μια ζεστή μέρα καλοκαιριού, στα βορειοδυτικά της Κύπρου. Πρόσφυγας πια, μετά τα γεγονότα της πίκρας και της απώλειας του 1974, κατέφυγε στα νότια του νησιού. Η αγάπη της για την πατρίδα της και το λειτούργημά της ως ξεναγός την κάνει να αισθάνεται ευλογημένη.

Αγαπημένες δίοδοι έκφρασής της είναι η ζωγραφική, η αγιογραφία, η ποίηση και η λογοτεχνική αρθρογραφία.

Τρόπος προσωπικής αναδίπλωσης και ψυχικής της ανάτασης έγινε η συνήθεια του διαβάσματος που εξελίχτηκε σε γράψιμο. Αγαπώντας και παρατηρώντας τους ανθρώπους, τις σκέψεις και τις αντιδράσεις τους, αναλύει τα συναισθήματα που παίρνουν υπόσταση στις ψυχές τους, μέσα από τις όποιες απουσίες ή παρουσίες. Συναισθήματα που αναγκαστικά εξελίσσονται λόγω της αέναης δράσης και εναλλαγής βιωμάτων που αποτυπώνει η φιλοσοφία της ζωής. Και μέσα από αυτό μαθαίνει να αναμειγνύει με σεβασμό δύο φλογερούς κόσμους, του ορατού και του αόρατου, της φθοράς και της αφθαρσίας.

Τώρα, το πάθος της για το γράψιμο, απελευθερωμένο και απόλυτα συνειδητοποιημένο, θα φέρει σύντομα κοντά σας το πρώτο της βιβλίο. Η διαδικασία συγγραφής του ήταν επίπονη και δύσκολη. Η αποπεράτωσή του, όμως, την κάνει να αντιλαμβάνεται πόσο υπέροχο είναι να κυνηγάμε πεταλούδες, όσο άπιαστες κι αν γίνονται, και να βάζουμε χρώμα στα όνειρα.

Η ώρα να το μοιραστεί μαζί μας πλησιάζει!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι τα νέα της.

👇👇👇

« Τι είναι τα όνειρα μπαμπά; | Διαδραστική Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου
Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! ~ “Ο ελέφαντας με την κοντή προβοσκίδα” »