Νέα κυκλοφορία ~ Το γαλάζιο το λεν και θαλασσί

Μπόλικο γαλάζιο, που άλλοτε μπορείς να το πεις και θαλασσί, σκόρπισε ο Απρίλιος, κι ας είναι ακόμη στις αρχές.

Στο μυθιστόρημα της συγγραφέως μας Δήμητρας Νεοφύτου αναγερόμαστε με τίτλο “Το γαλάζιο το λεν και θαλασσί”, το οποίο υπόσχεται να σας κρατήσει ωραία συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάγνωσής του. Και αυτό οφείλεται στη δεξιοτεχνία με την οποία η συγγραφέας έπλασε τους ήρωές της, καθώς και στα απρόσμενα γεγονότα που διαμορφώνουν την πλοκή.

Ο Νίκος από μωρό-παιδί μαγεύτηκε με τη θάλασσα. Αυτό το παράξενο δέσιμο του μαζί της τον οδήγησε σε ακραίες καταστάσεις για να την προστατεύσει όταν χρειάστηκε. Εξαιτίας της γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και πλήρωσε το αντίτιμο χάνοντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

Η Δανάη, λαξεύοντας πετρώματα, δημιουργούσε ανθρώπινες φιγούρες, αποτυπώνοντας στα πρόσωπα και στις κινήσεις τους τα συναισθήματα που λαχταρούσε και που της έλειπαν πιο πολύ… τη ζεστασιά και την αγάπη.

Ένα ταξίδι στη Βενετία, μια διόλου τυχαία συνάντηση, ο έρωτας, η δύναμη της φιλίας, ένας άνισος αγώνας για την επιβίωση της φύσης κόντρα στο χρήμα, απώλειες, απογοητεύσεις, ένα μενταγιόν και η μοίρα… Κάπως έτσι οι δυο τους θα ανακαλύψουν με τον πιο δύσκολο τρόπο, πώς και γιατί, το Γαλάζιο το λεν και θαλασσί…

Η συγγραφέας ξεκίνησε ήδη τις αφιερώσεις στα προπαραγγελθένα βιβλία.

Εσύ, πότε θα αποκτήσεις το δικό σου;

Όλες οι πληροφορίες εδώ

« Στις υποψηφιότητες για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Κύπρου οι συγγραφείς μας!
Καλώς όρισες στον οίκο μας, Αλέξανδρε μας! »