Λεπτή & Ευτυχισμένη, Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Λάμπρου

Όπως αρμόζει σε κάθε βιβλίο, έτσι και το Ψυχολογικό Βοήθημα για άνδρες και γυναίκες “Λεπτή και Ευτυχισμένη” έκανε επίσημα την παρουσία του την Παρασκευή 24/01/2020 στην ωραία Λεμεσό.

Η Μαρία Λάμπρου με το βιβλίο της μιλά ανοιχτά για το θέμα Διαχείρισης Βάρους προσεγγίζοντάς το μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, καθώς τονίζει πως ο κύριος λόγος που έδωσε τον συγκεκριμένο τίτλο «Λεπτή και Ευτυχισμένη», είναι επειδή επιδιώκει να βοηθήσει το κάθε άτομο να διώξει βάρος ωθώντας το να κάνει εσωτερικές αλλαγές, για να αισθανθεί σαφώς πιο ευτυχισμένο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσου Νίκος Νικολαϊδης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Εύρος Αλεξάνδρου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ομιλήτριες μας Στέλλα Δημάδη Stella Demades, Μαρία Γεωργίου και Άντρη Χαϊράλλα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Λεμεσός για την παραχώρηση του χώρου και την ζεστή φιλοξενία, καθώς και την Efimerida Lemesos Εφημερίδα Λεμεσός για την φωτογραφική κάλυψη.

« “Ας Γνωριστούμε!” με την Άντρη Χαϊράλλα, εκδότρια του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων
Παρουσίαση Συλλογής Διηγημάτων “Αλά Μπρατσέτα”, της Ιωάννας Πιτσιλλή »