“Ας Γνωριστούμε!” με την Άντρη Χαϊράλλα, εκδότρια του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων

Συνέντυξη 1η

Παρουσιάζει η Μαρίνα Γιάννου Ερωτοκρίτου.

Φιλοξενούμενη η Άντρη Χαϊράλλα, Εκδότρια του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων.

Στις 15 Ιανουαρίου 2020 ο Εκδοτικός Οίκος Ευγνώμων γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και την συγγραφική ύπαρξή του. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο αγκάλιασε νέους συγγραφείς και συνέβαλε στην πραγμάτωση του ονείρου τους… την έκδοση του δικού τους βιβλίου. Ο Εκδοτικός Οίκος Ευγνώμων βρίσκεται πλάι στους συγγραφείς τους, γιατί πιστεύει σ’ αυτούς και τα έργα τους.

Στα πλαίσια της προβολής και της ανάδειξης των συγγραφέων μας υπήρξε η έμπνευση και η ιδέα για την δημιουργία μιας εκπομπής, η οποία θα έχει ως κύριο μέλημά της να συμβάλει στην ανάδειξη της κουλτούρας και του πολιτισμού του νησιού μας μέσω αξιόλογων δημιουργών και των έργων τους. Την ιδέα αυτήν αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη και θέρμη ταλαντούχα άτομα στον τομέα τους, που με τον ζήλο και το μεράκι τους εργάστηκαν με αφοσίωση, ώστε να φέρουν εις πέρας το προτζεκτ “Ας γνωριστούμε!”.

Φιλοξενούμενη στην πρώτη εκπομπή είναι η Άντρη Χαϊράλλα, η εκδότρια μας.

Απολαύστε την μαθαίνοντας όλα όσα έχει να μοιραστεί μαζί σας.

🙏💜Έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε στην Δημιουργική Ομάδα των Εκδόσεών μας την Μαρίνα Γιάννου Ερωτοκρίτου Marina Giannou Erotokritou, διακεκριμένη ζωγράφο του νησιού μας και παρουσιάστρια της εκπομπής, στην οποία είμαστε ευγνώμων!

🙏💃🕺Ευχαριστούμε το χοροδιδασκαλείο The Dance Central για την ζεστή φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου τους για τα γυρίσματα των συνεντεύξεων.

🙏🙏🎬📽Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Savvas Pitsillos και Andreas Pitsillos, που χωρίς τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους, τον συντονισμό και την θετική τους διάθεση δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν βιντεοσκοπικά τα γυρίσματα.

🙏✍️Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Kwstantina Katsiary που με απίστευτο μεράκι και έμπνευση επιμελήθηκε τα γραφικά.

🙏🙏👗💍Ευχαριστούμε, επίσης, το κατάστημα Tattoo fashion για τις ενδυματολογικές προτάσεις, καθώς και τις Μαρία Ηλία και Ανδρονίκη Ιωάννου και το So am I Jewellery για τα ιδιαίτερα και όμορφα κοσμήματά τους.

🙏🙏😎👩‍🦰💅Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον στυλίστα μας Alex Stavrou Alex hair & beauty Studio, που ανέλαβε να περιποιηθεί τα χτενίσματα μας και φυσικά την Stavri St Nail Art by Stavri.St _ η τρελή νυχού για την περιποίση και την κούρα ομορφιάς.

🙏🥰👩✨Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στην makeup artist AmaLia ZannEttou, που με τις πούδρες και τα πινέλα της μας έκανε ακόμη πιο όμορφες.

🙏🎨Κλείνοντας, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την Marina Erotokritou Fine Arts για τους υπέροχους πίνακές της που πλαισίωσαν το χώρο.

🙏📚📔📘Μα πάνω απ’ όλους ευχαριστούμε από καρδιάς τους συγγραφείς των εκδόσεών μας που μας έχουν εμπιστευθεί τα έργα τους.

« “Ας Γνωριστούμε!” με την Ιωάννα Πιτσιλλή, συγγραφέα των Εκδόσεων Ευγνώμων
Λεπτή & Ευτυχισμένη, Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Λάμπρου »