Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή! ~ Το book trailer

Το απόλυτο βιβλίο για τη γυναίκα του σήμερα ΤΩΡΑ μπορεί να γίνει δικό σας!

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η συγγραφέας μας Δρ. Γιώτα Ροζάνα, η οποία μιλά ανοικτά για καθετί που απασχολεί τη σύγχρονη γυναίκα και δίνει εύκολες και άμεσες λύσεις, έξυπνες και εύχρηστες ιδέες σε κάθε “πρόβλημα” ή πρόκληση που μπορεί να συναντήσει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πεταλούδα

Ένα σύμβολο αναγέννησης, ευτυχίας και χαράς. Μια ύπαρξη που αλλάζει τόσο πολύ μετά τη γέννησή της. Ιδιαίτερη, όμορφη, αιθέρια και ελεύθερη. Τόσο αξιοθαύμαστη. Χρειάζεται χρόνο και αγώνα για να μεταμορφωθεί από κάμπια σε πεταλούδα, όμως αξίζει πραγματικά. Κι εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με απίστευτη δύναμη και μοναδική δυναμική. Μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε και να ξεδιπλώνουμε τα πανέμορφα φτερά μας. Η παρουσία μας είναι γεμάτη φως και χρώματα.

Με τους πολλαπλούς, δύσκολους ρόλους μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τη μονοτονία της ρουτίνας ξεχνάμε πολλές φορές τα γνωστά, τα ευνόητα και απλά. Χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση, μία παρακίνηση. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνουν «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή». Διάβασέ τα. Κράτησε ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε βοηθάει. Υιοθέτησε κι εφάρμοσέ τα. Μπορείς! Κοίταξε εκεί. Μία πεταλούδα σου γνέφει να την ακολουθήσεις… γιατί σου αξίζει να φτάσεις όπου ονειρεύεσαι και αγαπάς. Μην αργείς! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Για να αποκτήσεις το βιβλίο κάνε κλικ στον σύνδεσμο https://ekdoseis-evgnomon.com/product…

« Happy 2nd Birthday
Book trailer ~ Δώρο Ζωής »