Η εκδότρια ξαναχτυπά… συγγραφικά!

Νέα συγγραφέας δεν είναι. Η πιο παλιά είναι στις εκδόσεις.

Πρώτο βιβλίο δεν είναι. Οι ρίζες του, όμως, ξεκινούν ακριβώς από το πρώτο βιβλίο της.

Ποια είναι και ποιο το νέο της βιβλίο… όχι άγνωστο πλέον.

Η Άντρη Χαϊράλλα, συγγραφέας και εκδότριά μας, γράφει το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο “Στέφανος, Όλα αρχίζουν ξανά”. Όσοι διαβάσατε το πρώτο μέρος της τριλογίας “Αναστασία, Παλεύοντας με τη Σχιζοφρένεια” γνωρίζετε ήδη τον πρωταγωνιστή.

Όσοι όμως δεν γνωρίζετε ούτε τη συγγραφέα ούτε τα έργα της, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γι’ αυτήν.

Ας γνωρίσουμε την Άντρη μας…

Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Λευκωσία, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας.

Είναι η Δημιουργός της Θετικής Μεταδοτικότητας, μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της. Ούσα ειδική στην Αυτο-βελτίωση, την Προσωπική Εξέλιξη και την Επίτευξη Στόχων, έχει ως όραμά της να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης κι επιτυχίας σε όλους. Με την ιδιότητα της ως Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και Εναλλακτική – Ενεργειακή Θεραπεύτρια συμβάλλει στη διαμόρφωση και διάπλαση του καλύτερου εαυτού του εκάστοτε πελάτη της.

Ούσα Συγγραφέας ξεδιπλώνει τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς της στα βιβλία της. Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στον κόσμο των λέξεων με το βιβλίο της “Αναστασία, Παλεύοντας Με Τη Σχιζοφρένεια”, πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, που έχει γραφτεί με πολλή αγάπη και την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στα άτομα με ψυχικές διαταραχές. Ακολούθησε το “Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης & Οραμάτων”, που στην ουσία είναι ένα βιβλίο Προσωπικής Ανάπτυξης και ένας χρήσιμος οδηγός στοχοθέτησης. Στη συνέχεια εξέδωσε το βιβλίο “Θετική Μεταδοτικότητα”, στο οποίο πραγματεύεται το πώς μπορεί ο καθένας από εμάς που θα το θελήσει να αλλάξει πλεύση ζωής, να καλλιεργήσει και να διατηρήσει μια θετική στάση και νοοτροπία ζωής. Το βιβλίο της “30+1 Τρόποι Για Να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο Με Τα Παιδιά Σου” αποτελεί το τέταρτο βιβλίο της και απευθύνεται στους γονείς που θέλουν να αξιοποιούν τον διαθέσιμο χρόνο που έχουν με τα παιδιά τους παιχνιδιάρικα, ποιοτικά και παραγωγικά.

Το νέο της βιβλίο είναι Αληθινή Ιστορία, με τίτλο “Στέφανος, Όλα αρχίζουν ξανά” και αποτελεί το β’ μέρος της τριλογίας. Μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο θέλει να περάσει το πιο σπουδαίο μήνυμα, αυτό της θέλησης για ΖΩΗ, με ό,τι συνεπάγεται. Το α’ μέρος είναι το βιβλίο “Αναστασία, Παλεύοντας με τη Σχιζοφρένεια”.

Η αγάπη της για τα βιβλία την οδήγησε στην δημιουργία του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων, όπου η έμπνευση του εκάστοτε συγγραφέα μετατρέπεται σε χειροπιαστό δημιούργημα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook: Άντρη ΧαϊράλλαΘετική ΜεταδοτικότηταΕκδόσεις Ευγνώμων, Φιλαναγνώστες Άντρης Χαϊράλλα

Instagram: Andry Chairalla

Youtube: Άντρη Χαϊράλλα

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε τα νέα της πάντα πρώτοι!

« Στιγμιότυπα χαράς από την παρουσίαση του βιβλίου “Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης για μια πιο ευτυχισμένη ζωή”
Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! ~ Τι είναι τα όνειρα μπαμπά; »