Γιώργος Χριστοδούλου ~ Ο Νέος Συγγραφέας Της Οικογένειας Των Εκδόσεών Μας

Τι να πρωτοπώ για τον Γιώργο;
Ότι είναι ένας από τους πρώτους εμπνευστές μου στο κομμάτι της Δια-Προσωπικής Ανάπτυξης;
Ότι η προσωπικότητά του σε συνδυασμό με την εκφραστικότητά του σε κάνουν να κρέμεσαι από τα χείλη του;
Ότι ο τρόπος γραφής του είναι τόσο απλός, μεστός και περιγραφικός που “ακουμπά” τα κατάλληλα “κουμπιά” του κάθε αναγνώστη;

Με περηφάνια θα πω πως είμαι πολύ χαρούμενη και βαθιά συγκινημένη που βρίσκεται στην οικογένεια των εκδόσεών μας. Καλώς όρισες, αγαπημένε μου! Σε περιμέναμε από καιρό. 😊

Ας Γνωρίσουμε τον συγγραφέα μας Γιώργο Χριστοδούλου!

👉 Γεννήθηκα στην Πάφο. Είμαι πατέρας δύο αγοριών και ενός κοριτσιού. Μένω στην Λάρνακα και εργάζομαι στην Cyta, ως προϊστάμενος Τεχνικής Υποστήριξης της Επαρχίας. Εκτός από την συγγραφή ασχολούμαι με το θέατρο (παίζω και γράφω), τη μουσική, τον χορό και τη γελοιογραφία. Αθλούμαι συστηματικά, ήμουν διαιτητής ποδοσφαίρου για 20 χρόνια, μου αρέσει το διάβασμα και οι καλές ταινίες. Απολαμβάνω την παρέα των φίλων μου, ειδικά όταν συνοδεύεται από καλό μεζέ και παγωμένη μπύρα!

Ακαδημαϊκά είμαι μηχανικός τηλεπικοινωνίων, BEng(Hon) in Electrical and Electronic Engineering, Brunel University, και MSc in Satellite Communications Engineering, University of Surrey. Ωστόσο, συνειδητά επέλεξα να ασχοληθώ με τους ανθρώπους παρά με τις μηχανές. Υπηρέτησα σε εμπορικά πόστα, κυρίως ως προϊστάμενος τμημάτων όλων των σημείων επαφής με τον πελάτη, αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε θέματα διοίκησης και εξυπηρέτησης πελατών. Σημαντικότερο επαγγελματικό μου προσόν θεωρώ την εμπλοκή μου σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας και Επιχειρηματικής Αρίστευσης, μέσα από τη συνεργασία μου, ως αξιολογητής, με το ευρωπαϊκό ίδρυμα ποιοτικής διεύθυνσης, EFQM, που μου έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτώ επιχειρήσεις από τις ακτές του Ατλαντικού στην Πορτογαλία μέχρι την Σιβηρία, στη Ρωσία. Το 2012 απέκτησα και ακαδημαϊκή ειδίκευση στο θέμα με ακόμα ένα τίτλο, Master of Business Administration (specialisation in Quality Management), University of Leicester. Αυτή η εμπλοκή μου, αποτέλεσε το έναυσμα για τα δύο μου βιβλία, με το χαρακτηριστικό τίτλο “The Exemplum”, που γράψαμε μαζί με την συνεργάτη Δρ. Αναστασία Μιχαηλίδου-Καμένου. Πρόκειται για ένα πρακτικό οδηγό ατομικού σχεδιασμού για επίτευξη των προσωπικών επιδιώξεων, βασισμένο στην πολύχρονη εμπειρία μας σε θέματα στρατηγικής, επιχειρηματικής αριστείας και προσωπικής ανάπτυξης. Στα ελληνικά κυκλοφόρησε το 2018 από τις Εκδόσεις iwrite, με τίτλο, «The Exemplum, Πάρε τον Έλεγχο, γίνε αυτό που θέλεις να είσαι» και στα αγγλικά με τον αντίστοιχο τίτλο, «The Exemplum, be what you would like to be», από τον εκδοτικό οίκο Ευγνώμων στην Κύπρο, το 2020.

Το πρώτο μου βιβλίο κυκλοφόρησε το 2014. Πρόκειται για μια αστυνομική νουβέλα, που με εύθυμη διάθεση καυτηριάζει την κοινωνία της Κύπρου, μέσα από την διερεύνηση της εξαφάνισης μιας κινέζας φοιτήτριας από ένα τοπικό πανεπιστήμιο. Το βιβλίο επανακυκλοφόρησε σε Β’ έκδοση και στην Ελλάδα το 2018, επίσης από την iwrite.

Ένα μυθιστόρημα, που απευθύνεται στις νεότερες ηλικίες, κυρίως εφήβους, είναι η τέταρτη, ολοκληρωμένη μου δουλειά, που αναμένεται να δοκιμάσει την… τύχη της σύντομα.

Το ταξίδι συνεχίζεται με νέους προορισμούς, ακολουθώντας την μεθοδολογία που περιγράφεται στο Exemplum!

« Αποκάλυψη Εξωφύλλου ~ The Exemplum, Take Control Be What You Would Like To Be
Book Trailer ~ Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων »