Φλόγες σε Σπίρτα ~ H παρουσίαση βιβλίου

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο Ροές, στον Στρόβολο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 η παρουσίαση του βιβλίου “Φλόγες σε Σπίρτα” του συγγραφέα μας Βάσου Νικολάου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν αισθησιακό χορό, βάζοντας τους θαμώνες στο κλίμα του ημερολογιακού μυθιστορήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η κυρία Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Οι ομιλήτριες κυρία Μαρία Βασιλειάδου και κυρία Ανδρονίκη Λασηθιωτάκη μίλησαν για το βιβλίο από πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες, δείχνοντας την πολυτροπικότητα του ίδιου του κειμένου και κατ’ επέκταση του ίδιου του συγγραφέα. Η κυρία Άντρη Χαϊράλλα συντόνισε την όλη εκδήλωση.

Ο συγγραφέας μάς μίλησε λίγο τη συγγραφή, λίγο για την τέχνη του σκίτσου και λίγο για την ποίηση, μιας και οι παρευρισκόμενοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το έργο του “Φλίγες σε Σπίρτα”.

Η διαλογική συζήτηση στο τέλος της εκδήλωσης, οι φωτογραφήσεις και οι αφιερώσεις έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν με τον συγγραφέα και να θαυμάσουν τα έργα του.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σε όσους παρακολουθείτε στιγμιότυπα της βραδιάς.

Καλή θέαση!

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο

« Στέφανος, Όλα αρχίζουν ξανά | Το νέο βιβλίο της εκδότριας
Ο “Μονόκερός” μας στο Nicosia Book Fest! »