“Το Κλειδί” κυκλοφορεί ΤΩΡΑ!

Έφτασεεεεεεε στα γραφεία μας και ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του, για να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στα χέρια των αναγνωστών.

Και φυσικά αναφερόμαστε στο νεό βιβλίο του συγγραφέα Αντώνη Χατζηγιάννη με τίτλο “Το Κλειδί”.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αποτελείται από 40 αυτοτελείς αληθινές ιστορίες, που αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα και θετική στάση ζωής.

Άνετα μπορεί να καταταχτεί και στην κατηγορία των Διηγημάτων, μα και της Προσωπικής Εξέλιξης. Μην απορείτε πώς. Ο συγγραφέας με μαεστρία και τέχνη το έχει πετύχει στον μέγιστο βαθμό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η ανάπτυξη του καθενός είναι προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την εξέλιξή μας, όταν εμείς την έχουμε κλειστή. Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε είναι «Το Κλειδί».

Το Κλειδί είναι το μέσο που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε μόνοι μας τα απλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε, ούτως ώστε να ξεκλειδώσουμε μόνοι μας την πόρτα και να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω προς την επιτυχία και την ευτυχία.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από 40 απλές ιστορίες, σε κάποιες από τις οποίες υπήρξα παρατηρητής, άλλες έχω διαβάσει ή κάποιος άλλος μου διηγήθηκε και που η κάθε μία θέλει να διδάξει με απλά λόγια κάποιο νόημα για ν’ αποκτήσουμε μια καλύτερη ζωή. Η αυτοεκτίμηση, η σωστή διαχείριση του χρόνου, η αποφυγή της αναβλητικότητας, το να δίνουμε σημασία στα μικρά και καθημερινά πράγματα, η δράση και όχι απλά η γνώση, η προσφορά, ο αυτοέλεγχος, το να μην κρίνουμε τους άλλους, τα στερεότυπα, η θέληση και, τέλος, η υπευθυνότητα αποτελούν τους πυρήνες γύρω από τους οποίους περιστρέφονται αυτές οι ιστορίες.

Γραμμένες σε απλή γλώσσα, με τη χρήση λέξεων της καθημερινότητας και γνώμονα να βοηθήσουν τον αναγνώστη προσφέρουν βοήθημα σε όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας.

Πάρτε, λοιπόν, το Κλειδί και ανοίξτε την πόρτα. Σας διαβεβαιώ ότι μόνο να κερδίσετε μπορείτε.

Καλοτάξιδο να είναι, Αντώνη μας!

Μπορεί να γίνει δικό σας ΤΩΡΑ κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο

« ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ! | “Δίδυμες Φλόγες”
Μια αλλιώτικη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Δώρο Ζωής” »