“Το Κλειδί” αποκαλύπτεται!

Όταν ένα βιβλίο ξεκινά να παίρνει σάρκα και οστά μας ενθουσιάζει όλο και περισσότερο.

Δεν είναι μόνο η πρώτη ύλη, η ουσία, το κείμενό του. Είναι όλα όσα το συνθέτουν.

Από την πρώτη έμπνευση μέχρι την τελευταία πινελιά.

Κι εμείς, σήμερα, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας λίγο από το ολοκαίνουριο βιβλίο του συγγραφέα μας Αντώνη Χατζηγιάννη, με τίτλο “Το Κλειδί”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η ανάπτυξη του καθενός είναι προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την εξέλιξή μας, όταν εμείς την έχουμε κλειστή. Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε είναι «Το Κλειδί».

Το Κλειδί είναι το μέσο που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε μόνοι μας τα απλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε, ούτως ώστε να ξεκλειδώσουμε μόνοι μας την πόρτα και να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω προς την επιτυχία και την ευτυχία.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από 40 απλές ιστορίες, σε κάποιες από τις οποίες υπήρξα παρατηρητής, άλλες έχω διαβάσει ή κάποιος άλλος μου διηγήθηκε και που η κάθε μία θέλει να διδάξει με απλά λόγια κάποιο νόημα για ν’ αποκτήσουμε μια καλύτερη ζωή. Η αυτοεκτίμηση, η σωστή διαχείριση του χρόνου, η αποφυγή της αναβλητικότητας, το να δίνουμε σημασία στα μικρά και καθημερινά πράγματα, η δράση και όχι απλά η γνώση, η προσφορά, ο αυτοέλεγχος, το να μην κρίνουμε τους άλλους, τα στερεότυπα, η θέληση και, τέλος, η υπευθυνότητα αποτελούν τους πυρήνες γύρω από τους οποίους περιστρέφονται αυτές οι ιστορίες.

Γραμμένες σε απλή γλώσσα, με τη χρήση λέξεων της καθημερινότητας και γνώμονα να βοηθήσουν τον αναγνώστη προσφέρουν βοήθημα σε όλους εσάς που θέλετε να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας.

Πάρτε, λοιπόν, το Κλειδί και ανοίξτε την πόρτα. Σας διαβεβαιώ ότι μόνο να κερδίσετε μπορείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Η Μαρία Λάμπρου στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο”
…και η προσφορά συνεχίζεται! »