Στο “Σπίτι της Κύπρου” στην Αθήνα η συγγραφεας μας Χριστίνα Κωνσταντίνου

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου “Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης για μια πιο ευτυχισμένη ζωή” της συγγραφέως μας Χριστίνας Κωνσταντίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η κυρία Ελένη Φωτοπούλου, Project Manager, και η κυρία Άντρη Χαϊράλλα, Συγγραφέας – Εκδότρια, μίλησαν για το βιβλίο και την ίδια τη συγγραφέα. Η συγγραφέας μας Χριστίνα Κωνσταντίνου μοιράστηκε μαζί μας αλήθειες ψυχής, καθώς και τη σπουδαιότητα του “Οδηγού” στη ζωή μας. Ο κύριος Τάκης Βοΐλας ανέλαβε την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης.

Η ίδια η συγγραφέας λέει χαρακτηριστικά “Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Υφυπουργείο Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα για την εξαιρετική διοργάνωση και που μας υποδέχτηκαν με τόση αγάπη. Πραγματικά νιώσαμε ότι ήμασταν στο σπίτι μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που ήταν εκεί αλλά και που παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου Άντρη Χαϊραλα και την Ελένη Φωτοπούλου για τις ομιλίες τους και τον Εκδοτικό Οίκο Ευγνώμων που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συγγραφείς! Νιώθω πραγματικά Ευγνώμων!❤️🙏😇”

Καλή Θέαση!

Παρουσίαση βιβλίου “Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης για μια πιο ευτυχισμένη ζωή”

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! ~ “Ο ελέφαντας με την κοντή προβοσκίδα”
Παρουσίαση βιβλίου “Στέφανος, Όλα αρχίζουν ξανά” »