Στιγμές από την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής”

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του πολυχώρου Φάρμα, στη Λακατάμεια, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της συγγραφέως μας Αννίτας Νικολάου “Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής”.

Τη συγγραφέα πλαισίωναν η κυρία Μίνα Σαμψών (Δημοσιογράφος, Επιχειρηματίας), ο Ραφαήλ Νικολάου (Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Στρατηγιστής Επιτυχίας) και η Παναγιώτα Μιχαήλ (Εικονογράφος), οι οποίοι αποτελούσαν και το πάνελ των ομιλητών.

Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς, μα και για τους μεγάλους, ήταν η παρουσία του κύριου Μαρίνου Χατζηβασιλείου (Ηθοποιός), ο οποίος αφηγήθηκε μέρος από την ιστορία του Παμπίνου και μίλησε για αυτό.

Η θερμή παρουσία, το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των παιδιών, μα και των μεγαλύτερων, έδωσαν στην όλη εκδήλωση μια ευχάριστη αίσθηση. Στο τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας έβγαλε φωτογραφίες με τους αναγνώστες της και υπέγραψε τα βιβλία τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας!

Καλή θέαση σε όσους παρακολουθήσετε τώρα την παρουσίαση!

Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής ~ Παρουσίαση βιβλίου

Και για όλους όσους θέλουν τον Παμπίνο στα σπίτια… και στις ζωές τους, μπορούν να τον αποκτήσουν ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο

« Η πεταλούδα και η σταγόνα ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου
Λογοτεχνική συνάντηση με τους μαθητές του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα »