Καλάθι 0

Σοφία Σταθαρού Συγγραφέας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό της Β. Εύβοιας. Στα 22 μου αποφάσισα να φύγω και να πάω στην Αθήνα, για να γίνω κομμώτρια. Εκεί παντρεύτηκα και γέννησα τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου. Μετά από πολλή σκέψη μετακομίσαμε, πλέον, μόνιμα στην Κύπρο και γέννησα τον γιο μου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολούμαι με τη συγγραφή. Γράφω ιστορίες, παραμύθια και μικρά διηγήματα. Μου άρεσε πάντα να αποτυπώνω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου στο χαρτί και αυτό με βοήθησε αρκετά στις ιστορίες μου. Επίσης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής.

Η φαντασία μου είναι αυτή που πολλές φορές με ξελασπώνει, όταν δεν έχω πλέον έμπνευση και δεν ξέρω πώς να συνεχίσω αυτό που γράφω. Κάτι άλλο που με βοηθάει πάρα πολύ είναι το διάβασμα. Από πάντα μου άρεσε να διαβάζω βιβλία και να χάνομαι μέσα στις σελίδες τους. Γίνομαι η πρωταγωνίστρια και ταξιδεύω παντού.

Ξεκίνησα να αρθρογραφώ στο Nancy’s blog σαν πολύτεκνη μαμά σχεδόν ένα χρόνο πριν. Γράφω διάφορα άρθρα για τα παιδιά μου, για εμένα και πολλές φορές για το πώς είναι η καθημερινότητά μου σαν πολύτεκνη μαμά.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει το νέο μου μυθιστόρημα με τίτλο “Και αν είναι γραφτό”. Εύχομαι να ταξιδέψετε μαζί του.

Μπορείτε να δείτε δουλειά μου στην προσωπική μου σελίδα «Όνειρα θερινής νυκτός». Μπορείτε να με βρείτε και στο προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να με ακολουθήσετε και στην σελίδα όπου αρθρογραφώ και να δείτε τα άρθρα μου σαν πολύτεκνη μαμά.

Facebook: Σοφία Σταθαρού, Nancy’s Blog, Όνειρα Θερινής Νυκτός