Παρουσίαση βιβλίου “Τα Χρώματα της Αγάπης”

Κάθε παρουσίαση βιβλίου είναι μια γιορτή, πόσο μάλλον για το βιβλίο “Τα Χρώματα της Αγάπης”, της συγγραφέως μας Τερέζας Αντωνίου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στις 18:30 στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές, όπου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους οικοδεσπότες του Πολυχώρου, κυρία Αντιγόνη και Ανδρέα Παπαδοπούλου για τη ζεστή φιλοξενία, στην κυρία Χριστίνα Κωνσταντίνου, Life Coach & Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας και τον κύριο Χαράλαμπο Ιωάννου, Ενεργειακό Θεραπευτή & Σύμβουλο Αυτογνωσίας που αποτέλεσαν το πάνελ των ομιλητών. Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Εκδότρια Άντρη Χαϊράλλα.

Ο χώρος κατάμεστος από άτομα αγαπημένα και αναγνώστες που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγγραφέα και να αποχτήσουν το σπουδαίο βιβλίο της, μέσω του οποίου μοιράζεται στοχασμούς, εμπειρίες, σκέψεις και τη δικιά της φιλοσοφία για τη ζωή. Μια φιλοσοφία που είναι γεμάτη με όλα τα χρώματα της Αγάπης!

Μοιραζόμαστε μαζί σας ένα βιντεάκι με στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά. Καλή θέαση!

Πρόκειται για ένα πολύτιμο βιβλίο, που αξίζει να βρίσκεται στην προσωπική βιβλιοθήκη του καθενός.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://ekdoseis-evgnomon.com/tereza-…

Όλες οι πληροφορίες για το βιβλίο βρίσκονται στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://ekdoseis-evgnomon.com/product…

« Καλώς ήρθες στη συγγραφική μας οικογένεια, Δήμητρα μας!
Οι συγγραφείς μας στο Nicosia Book Fest 2021 »