Παρουσίαση βιβλίου | Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης για μια πιο ευτυχισμένη ζωή

Στον κατάμεστο από κόσμο δημόσιο κήπο του Ιστορικού Αρχείου Δήμου Λεμεσού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:00, η παρουσίαση του βιβλίου “Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης για μια πιο ευτυχισμένη ζωή” της συγγραφέως μας Χριστίνας Κωνσταντίνου.

Πλήθος ανθρώπων από όλες τις επαρχίες του νησιού μας κατέφθασαν για να τιμήσουν τη συγγραφέα μας, την οποία πλαισίωναν σπουδαίες γυναίκες που ήταν και οι ομιλήτριες στην εκδήλωση. Η κυρία Βασιλική Αντρέου, αγαπημένη φίλη της συγγραφέως, είπε λίγα λόγια καρδιάς για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.  Η κυρία Κωνσταντία Πίττα, Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Οργανισμού Letshelp, μίλησε για τη συγγραφέα μας και τέλος η Δρ. Κωνσταντίνα Στυλιανού, (Integrative Oncology), μίλησε για το βιβλίο και τη χρησιμότητά τουστη ζωή μας. Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Άντρη Χαϊράλλα, Εκδότρια.

Η βραδιά κύλησε με κρασάκι και διάφορα εδέσματα, υπό τη μουσική μελωδία του βιολιού από την Ευτυχία Αθηνοδώρου, η οποία έδωσε άλλη νότα στην ήδη μυστηριακή ατμόσφαιρα.

Η αγάπη, η ζεστασιά, η ευγνωμοσύνη ήταν τα κυρίαρχα αισθήματα των παρευρισκομένων. Η Χριστίνα μας μέχρι αργά το βράδυ υπέγραφε προσωπικές αφιερώσεις σε όλους όσους πήραν το βιβλίο της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσας μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο

« Εξαντλήθηκε & Επανακυκλοφορεί!
Αποκάλυψη Εξωφύλλου ~ Φλόγες σε Σπίρτα »