Ο Μονόκερος ξανακυκλοφορεί! | 3η έκδοση

Ο Μονόκερός μας έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο κι έκτοτε έχει αγαπηθεί πάρα πολύ, τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους (γονείς, εκπαιδευτικούς, γιαγιάδες, παππούδες κλπ.).

Σε κάθε παρουσίαση έχει την τάση να ξεπουλάει και αυτό μας δείχνει περίτρανα την αγάπη σας και την ευαισθησία σας στο στο ιδιαίτερο θέμα της διαφορετικότητας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε η 3η έκδοση του παιδικού βιβλίου “Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!” και σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί μέσα από τις σελίδες του, σε κόσμους νεραϊδένιους μα και ζόρικους, παρέα με τους συμπονετικούς μονόκερους, τις γεμάτες αγάπη και σοφία νεράιδες και τις ζηλόφθονες μάγισσες.

Ραντεβού δίνουμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στις 17:45 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό, σε μια υπέροχη διαδραστική παρουσίαση στο The Limassol Book Fair. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτερα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Ζωηρά χρώματα, γλυκιές ευωδιές, χαρούμενα ζουζουνίσματα, γαλήνια κελαρύσματα, ηχηρά χλιμιντρίσματα, νεραϊδένια γεύση τριαντάφυλλου, αλλά και ξινή μαγισσοξορκίλα συνθέτουν το σκηνικό μιας ονειρεμένης κοιλάδας.

Σε αυτή ζούσε μια αγέλη πολλών και διαφορετικών μονόκερων. Δύο βουνά ορθώνονταν στα πλαϊνά της κοιλάδας. Το ένα κατάξερο και το άλλο ολάνθιστο. Στο πρώτο ζούσαν οι ζηλόφθονες μάγισσες και στο δεύτερο οι συμπονετικές νεράιδες.

Ένα ξόρκι των μοχθηρών μαγισσών θα σκορπίσει την αναστάτωση. Ένας μονόκερος χωρίς κέρατο θα γεννηθεί!

Πώς άραγε θα αντιμετωπίσουν οι άλλοι μονόκεροι το νέο μέλος της κοινότητάς τους; Ποια βοήθεια θα προσφέρουν οι καλές νεράιδες;

Ένα συναρπαστικό παραμύθι με όμορφα μηνύματα που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να το διαβάζουν ξανά και ξανά. Και φυσικά, δεν θα χορταίνουν να απολαμβάνουν τις νεραϊδένιες εικόνες του που μοιάζουν αληθινές!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Εξαντλήθηκαν τα βιβλία της ManifestationLoveR μας!
Εξαντλήθηκε! | Happy Choices for Happy Kids »