Ο Κύκλος της Ελπίδας, Το ημερολόγιο ενός δύσκολου δρόμου | Αποκάλυψη Εξωφύλλου

Κάποιοι έχουν πει πως το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είναι η ζωή! Η δικιά σου ζωή, μα και αυτή που φέρνεις εσύ ο ίδιος, διαιωνίζοντας το ανθρώπινο είδος.

Και τι συμβαίνει, άραγε, αν αυτό το θαύμα αργεί να ‘ρθει;

Τι συμβαίνει αν δεν έρθει;

Τι συμβαίνει όταν, πραγματικά, έρχεται;

Αυτά και άλλα καίρια ερωτήματα απαντά η συγγραφέας μας Σοφία Ιωάννου στο βιογραφικό έργο της “Ο Κύκλος της Ελπίδας, Το ημερολόγιο ενός δύσκολου δρόμου”, θέλοντας να ανάψει τη σπίθα της ελπίδας σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σ’ αυτόν τον δύσκολο δρόμο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην περίληψη του βιβλίου…

Μια ονειρεμένη καριέρα, υπέροχοι φίλοι, ένας τρυφερός σύζυγος, μια τέλεια ζωή! Η Ελπίδα έχει όλα όσα είχε ονειρευτεί μέχρι τη μέρα που αποφασίζει ότι θέλει να γίνει μαμά.

Μα τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται μόνο και μόνο επειδή τα ευχόμαστε και η Ελπίδα γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρέπει να παλέψει για το δικό της. Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δυστυχώς πολύ συχνό στις γυναίκες, δυσκολεύει τη σύλληψη και η Ελπίδα στρέφεται στην επιστήμη και τους γιατρούς, ξεκινώντας ένα μακρύ «ταξίδι» γεμάτο ορμόνες, ενέσεις, προγραμματισμένο σεξ, αποβολές, χημικές εγκυμοσύνες και άλλες άγνωστες ιατρικές ορολογίες.

Η απογοήτευση, ο θυμός και οι τύψεις αρχίζουν να καταλαμβάνουν την άλλοτε ξέγνοιαστη καθημερινότητά της.

Κάποια στιγμή -μετά από πόσο κόπο;- το χαρμόσυνο νέο έρχεται, όμως πόσες καρδιές ακούγονται στον υπέρηχο; Είναι, άραγε, το τέλος του δρόμου για την Ελπίδα και τον άντρα της ή μόνο η αρχή;

Φύση και Επιστήμη, σύμμαχοι ή αντίπαλοι στο δύσκολο ταξίδι προς τη μητρότητα;

Θα γίνει, άραγε, το όνειρο της Ελπίδας πραγματικότητα; Και με τι κόστος;

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι η αληθινή ιστορία της Ελπίδας, θα μπορούσε, όμως, να είναι και της Μαρίας, της Έλενας, της Άννας και τόσων άλλων κοριτσιών που δεν χάνουν την ελπίδα τους και ονειρεύονται πως θα τα καταφέρουν.

Μια ιστορία για το πώς να παλεύουμε για όσα θέλουμε, πώς να ξεπερνούμε την απώλεια και να προχωρούμε… Κυρίως, μια ιστορία για την… Ελπίδα!

Σε πολύ λίγο, κυκλοφορεί!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Νέα συγγραφέας στη συγγραφική μας οικογένεια | Βάσω Παναγή
Ήμασταν κι εμείς εκεί! »