Νέος Συγγραφέας στην οικογένειά μας! ~ Ρένος Ευαγγελάκης

Είναι νεαρός. Έχει πολλά όνειρα, τα οποία υλοποιεί ένα προς ένα.

Έχει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και κάλλιστα θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ανθεκτικό στις βάναυσες καταστάσεις της ζωής.

Τολμά και λέει τα πράγματα με το όνομά τους και κανένας φραγμός δεν αποτελεί εμπόδιο γι’ αυτόν, γιατί η θέλησή του να βοηθήσει είναι τεράστια και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Ποιος είναι αυτός;

Μα φυσικά ο Ρένος Ευαγγελάκης!

Ας γνωρίσουμε τον Ρένο μας, μέσα από τα δικά του μάτια…

“Είμαι ο Ρένος Ευαγγελάκης, 30 χρονών από Λευκωσία.

Θα τολμήσω να πω ότι ένιωθα “πλήρης” στην ηλικία μέχρι το λύκειο, πολλές εμπειρίες, διάβασμα, φιλίες, κοπάνες, μικρές σκανδαλιές, παρέες και όλα αυτά που συνεπάγονται.

Tο 2010, όμως, είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που μου ανέτρεψε τα πάντα, ό,τι είχα “δεδομένο” και “αυτονόητο” για την τότε φάση της ηλικίας μου. Ήμουν συνοδηγός σε τροχαίο. Ήμουν πολύ σοβαρά. 50% πιθανότητες να πεθάνω και 50% πιθανότητες να ζήσω και να είμαι φυτό για όλη μου τη ζωή. Δοξάζω τον Θεό που διέψευσα κάθε ιατρικό “κανόνα”.

Τι γίνεται αν πρέπει να «ξαναχτίσεις» τον εαυτό σου, το σώμα σου, κυριολεκτικά, από το μηδέν; Όπως το λέω, «αρχιτεκτονική του σώματος».

Κωματώδης κατάσταση στην αρχή. Αναπηρική καρέκλα στη συνέχεια, πολλές ασκήσεις περπατήματος, εξοπλισμό ενίσχυσης των μυών, πάρα πολλές ώρες αποκατάστασης την ημέρα επί καθημερινής βάσεως (ακόμη και ΣΚ και αργίες πήγαινα).

Πίστεψε στον εαυτό σου.

Μετά από σχεδόν 12 χρόνια από το αυτοκινητιστικό μου ατύχημα, απολαμβάνω τον «νέο» εαυτό μου (μιας και είμαι καλύτερος από πριν). Μου άρεσε η αποκατάσταση, η εκγύμναση, το γυμναστήριο και τέλος πάντων η οποιαδήποτε φυσική άσκηση. Ειδικά το πώς μπορείς να ελέγχεις το σώμα σου. Κέντρο βάρους, συντονισμός μυών και ελιγμός και γενικά το πως εσύ ελέγχεις το σώμα σου.

Ως νέος αρχιτέκτονας λοιπόν, προσπαθώ να «χτίσω» τον εαυτό μου ξανά”.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ρένο μας μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Οι τελευταίες εκδηλώσεις της χρονιάς που μας πέρασε!
Ο “Ουρανοσυσσωρευτής” φτάνει στα χέρια σας… »