Νέο μέλος στη συγγραφική μας οικογένεια ~ Κυριάκος Χριστοδούλου

Η συγγραφική μας οικογένεια μεγαλώνει!

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης, λένε. Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, η αγάπη να μην κάνει την εμφάνιση της και στις εκδόσεις μας; Δεν θα μπορούσε.

Η συγγραφική μας οικογένεια έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη έναν νεοεμφανιζόμενο συγγραφέα με εξαιρετική γραφή, όπου κατορθώνει με απίστευτη μαεστρία να αποτυπώσει στο χαρτί ιστορίες σασπένς και μυστηρίου ξυπνώντας σου ποικίλα αισθήματα κάθε φορά. Ο λόγος για τον Kyriacos Christodoulou Κυριάκο Χριστοδούλου.

Ας γνωρίσουμε τον Κυριάκο μας…
Ο Κυριάκος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1989 στη Λάρνακα. Σπούδασε Γεωλογία και Γεωπεριβάλλον στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δύο χρόνια αργότερα απέκτησε το μεταπτυχιακό του στη Μηχανική Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ζει και εργάζεται στη Λάρνακα, σε εταιρεία που ασχολείται με περιβαλλοντικές και γεωλογικές μελέτες.

Έγραψε την πρώτη ιστορία του στα εννιά του χρόνια και από τότε κατάλαβε ότι η δημιουργική γραφή θα αποτελούσε έναν από τους πόθους και τα όνειρά του. Παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής μαθητεύοντας ανάμεσα σε άλλους και στην writing coach Μαρία Γούσιου. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά με τη συγκεκριμένη τέχνη.

Θαυμάζει και εμπνέεται μεταξύ άλλων, από τον Stephen King, τον Jo Nesbo και την Agatha Christie.

Το πρώτο του βιβλίο, αποτελεί μία συλλογή από μικρές ιστορίες σασπένς και μυστηρίου, με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και τρόμου. Έχει ήδη αγκαλιαστεί από τον Εκδοτικό Οίκο Ευγνώμων και βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Κυριάκο κάνοντας κλικ στους πιο κάτω συνδέσμους:
twitter: @kyris89 (kyris chr) &
@KCJohns74724560 (K.A.Christodoulou)

« Χρίστος Θεοδώρου ~ Το καινούργιο μέλος της συγγραφικής μας οικογένειας
Happy 1st Birthday!! »