Νέα συγγραφέας | Ελένη Νικολάου

Έχει πάθος αχαλίνωτο….

για τη ζωή,

για τη συγγραφή.

Ζει με πάθος την κάθε στιγμή, γιατί έμαθε πλέον πολύ καλά τη σπουδαιότητά της.

Αυτό το πάθος της είναι που την έφερε στο κατώφλι των εκδόσεών μας και οι λέξεις της, που στήσαν ξέφρενο χορό, βρήκαν τον δικό τους ρυθμό.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Ελένη μας και της ευχόμαστε να απολαύσει την κάθε στιγμή της όμορφης συγγραφικής πορείας της!

Ας γνωρίσουμε την Ελένη μας μέσα από τα δικά της μάτια…

“Ονομάζομαι Ελένη Νικολάου, γεννήθηκα στη Λευκωσία της Κύπρου το 1989.

Ο δρόμος μου προς την ενηλικίωση δεν ήταν καθόλου εύκολος, αλλά γεμάτος με φοβίες και ανασφάλειες. Με την ελπίδα μέσα μου πως ό,τι γίνεται έχει τον δικό του απώτερο σκοπό, κάθε εμπόδιο υπήρξε τροφοδότης για το άτομο που είμαι σήμερα.

Η αποφασιστικότητά μου ως άνθρωπος, όμως, και το αίσθημα επιβίωσης που ανέπτυξα από παιδί δεν με άφησαν να βυθιστώ περισσότερο στη θλίψη.

Σήμερα, μητέρα δύο παιδιών και με τη στήριξη του ανθρώπου μου, έκανα το πρώτο μου βήμα ολοκληρώνοντας ένα από τα τρία συγγραφικά μου έργα.

Απώτερος σκοπός του έργου αυτού είναι να μεταφέρω εμπειρίες και βιώματα ζωής μέσα από μυθιστορηματικές αφηγήσεις, οι οποίες θα αφήσουν τον κάθε αναγνώστη με ένα μήνυμα ξεχωριστό και μοναδικό για τον ίδιο.

Σας αφήνω με αυτό:

Η ικανότητα συναισθηματικής έκφρασης χρήζει μεγάλης σημασίας, αφού στη ζωή εξελισσόμαστε μέσα από τα βιώματα και τις εμπειρίες μας. Αγκαλιάστε καθετί που έρχεται στον δρόμο σας και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ιαθεί μέσα από τις συναισθηματικές δοκιμασίες.

Ευχαριστώ πολύ,

Ελένη Νικολάου”

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα μας μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Τώρα και στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη!
Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! ~ Ο Κρίστοφερ και το σπρέι της γκρίνιας »