Νέα κυκλοφορία ~ 22 Μέρες Ζώντας Μέσα Σε Ευγνωμοσύνη

Με συγκίνηση και περηφάνια ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του βιβλίου Προσωπικής Ανάπτυξης «22 Μέρες Ζώντας Μέσα Σε Ευγνωμοσύνη» της συγγραφέως μας Ανδριανής Λοΐζου.

Πρόκειται για ένα Βιωματικό Οδηγό που σε παίρνει από το χέρι και βήμα-βήμα σε μαθαίνει πώς να καλλιεργείς, ίσως, το σπουδαιότερο ανθρώπινο συναίσθημα, την ευγνωμοσύνη.

Στόχος του παρόντος βιβλίου είναι η ενδυνάμωση όλων των εσωτερικών μυών, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές ευγνώμονες.

Χωρίζεται σε τρεις μεγάλες ενότητες, που αντιστοιχούν σε τρεις εβδομάδες, όπου η κάθε μέρα αποτελεί ξεχωριστή προσέγγιση στην καλλιέργεια και ενδυνάμωση του αισθήματος της ευγνωμοσύνης.

Κατά την πρώτη εβδομάδα εξετάζουμε την ευγνωμοσύνη ως έννοια ζωντανή μέσα στη ζωή μας και μαθαίνουμε τι σημαίνει αληθινή ευγνωμοσύνη.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα βλέπουμε με ποιους τρόπους η ευγνωμοσύνη σχετίζεται με τους Πνευματικούς Νόμους της ζωής και της δημιουργίας, καθώς και πώς μπορούμε να βιώνουμε την ευγνωμοσύνη στην καθημερινότητά μας.

Κατά την τρίτη εβδομάδα αναλογιζόμαστε την πρακτική πτυχή της ευγνωμοσύνης, καθώς αξιολογούμε τα οφέλη που φέρνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Πρόκειται για έναν προσωπικό οδηγό που είναι απαραίτητος για κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και τη ζωή.

Όλες οι λεπτομέρειες του βιβλίου βρίσκονται στον πιο κάτω σύνδεσμο

« Θετική Μεταδοτικότητα
Α’ Δημοσιογραφικά Βραβεία της ΕΑΚ ~ Τιμητική Διάκριση για το παραμύθι “Μια Νεράιδα στο Δασάκι” του Αντώνη Κατσαρού »