Μουσική Διαδρομή με τον Δώρο Γεωργιάδη και τον Αλέξανδρο Φωκά | Παρουσίαση Βιβλίου

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τρίτη στη σειρά παρουσίαση του βιβλίου “Δώρος Γεωργιάδης, Μ’ ένα τραγούδι που μιλάει στην ανθρωπιά σας, Μουσική Διαδρομή” του συγγραφέα μας Αλέξανδρου Φωκά.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό παρουσία εκλεκτών ατόμων. Εκλεκτοί ήταν και οι ομιλητές, ο κύριος Κύρος Ρωσσίδης (Σκηνοθέτης) και ο κύριος Άριστος Μοσχοβάκης (Μουσικοσυνθέτης) οι οποίοι μίλησαν για τον σπουδαίο καλλιτέχνη Δώρο Γεωργιάδη, η κυρία Καίτη Οικονομίδου, η οποία μίλησε για τον συγγραφέα μας. Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Άντρη Χαϊράλλα.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τους Παναγιώτη Κλείτου στο πιάνο και τη Γεωργία Κόμπου στο μπουζούκι και στο μαντολίνο. Τις υπέροχες μελωδίες συνόδευσαν με τις ωραίες φωνές τους η Μαρία Συμεωνίδου, ο Αλέξανδρος Φωκάς, ο Στέλιος Κωνσταντάς και ο Δώρος Γεωργιάδης.

Φωτογραφίες και αφιερώσεις είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο για τον συγγραφέα, που με μεγάλη χαρά και συγκίνηση μοιράζεται στιγμές με τους παρευρισκομένους.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Όσο για αυτούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, έπεται συνέχεια. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τις επόμενες εκδηλώσεις μας!

Όλες οι πληροφορίες για το βιβλίο είναι εδώ!

« “Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!” | Παρουσίαση Βιβλίου στη Σίμου
Φλόγες σε Σπίρτα | ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ! »