Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις | Η παρουσίαση του βιβλίου

Στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της συγγραφέως μας Μαρίας Λάμπρου με τίτλο «Μην πιστεύεις στις συμπτώσεις». Πρόκειται για μια ιστορία προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης, η οποία απευθύνεται στον καθένα από εμάς που είναι έτοιμος να μάθει με ποιους τρόπους λειτουργεί η ζωή, το σύμπαν, ο ίδιος μέσα στο σύμπαν και πώς μπορεί να αξιοποιήσει αυτή τη γνώση υπέρ του και φυσικά για το ανώτερο καλό όλων.


Εκ μέρους του κύριου Νίκου Νικολαΐδη, δήμαρχου Λεμεσού απηύθυνε χαιρετισμό η κυρία Νάτια Αναξαγόρα. Για το βιβλίο μίλησαν η Ολιστική Θεραπεύτρια, Προπονήτρια Σκοπού Ζωής και Συγγραφέας Ανδριανή Λοΐζου, καθώς και η αναγνώστρια – Μάρτυρας Εμπειρίας Μαρία Ράσπα. Την όλη εκδήλωσε συντόνισε η εκδότρια Άντρη Χαϊράλλα.

Η συγγραφέας έχει καταφέρει μέσα από την ιστορία των ηρώων της να μεταφέρει την ουσία της ζωής και των Συμπαντικών Νόμων, με τρόπο που να είναι κατανοητός σε όλους ανεξαιρέτως παιδείας και γνώσεων. Πρόκειται για ένα βιβλίο – ανεκτίμητο θησαυρό, όχι μόνο στη βιβλιοθήκη των αναγνωστών αλλά στη ζωή των ανθρώπων.

Όπως ανέφερε η κα Λάμπρου, «είναι ένα βιβλίο θαυμάτων, όπως μ’ αρέσει να το αποκαλώ, που έγραψα αφιλτράριστα μέσα από την ψυχή μου καθώς οι γνώσεις μου συνδέονταν αβίαστα με την εμπειρία της ζωής. Το μήνυμα του βιβλίου θέλω να ταξιδέψει και να φτάσει σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως μέσα από την ιστορία των ηρώων μπορεί κανείς πραγματικά να συνδεθεί με τη μαγεία της συνδημιουργικής του δύναμης».

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους:

~ https://ekdoseis-evgnomon.com/maria-labrou/

~ https://www.upgrade-your-self.com/

Όλες οι πληροφορίες για το βιβλίο βρίσκονται στον σύνδεσμο https://ekdoseis-evgnomon.com/product/min-pisteveis-stis-sybtoseis/

« Δίδυμες Φλόγες | Αποκάλυψη εξωφύλλου
Παρουσίαση Βιβλίου | Διαμάντι που καίει »