Καλάθι 0

Μάριος Μιχαήλ Συγγραφέας

Ο Μάριος Μιχαήλ γεννήθηκε στο κατεχόμενο από τους Τούρκους χωριό, Κυρά της Επαρχίαs Μόρφου, στην Κύπρο. Είναι 49 ετών και διαμένει στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου στο χωριό Αυγόρου. Είναι παντρεμένος και με  την αξιολάτρευτη σύζυγο του έχουν αποκτήσει δύο υπέροχες  και πλέον καταξιωμένες κόρες. Η πρώτη είναι 26  ετών, έχει σπουδάσει Human Biology και εργάζεται στον τομέα της και η δεύτερη είναι 19 ετών φοιτήτρια.

Είναι Στρατιωτικός εν ενεργεία, ενεργό τακτικό μέλος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ) και έχει φοιτήσει σε διάφορα εξειδικευμένα στρατιωτικά σχολεία και προγράμματα υπηρετώντας το στρατιωτικό του καθήκον από πολλές θέσεις ευθύνης αποκτώντας πλούσια πολύτιμη πείρα.

Έχει φοιτήσει με Επιτυχία στο εξ’ αποστάσεως επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) “Life Coaching” και επιπλέον στο “N.L.P.” μέσω του Soleas Training Solutions. Μεταξύ άλλων, είναι Πιστοποιημένος από το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου ως Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO)(HBO 152).

H παρακολούθηση του Επαγγελματικού Κύκλου Σπουδών του στο ΕΚΠΑ (Life Coaching) και  N .L. P.  (Basic Practitioner of Neurolinguistic Programming,) αποτέλεσε για τον ίδιο τον ιδιαίτερο σταθμό για την μεγάλη ανατροπή στην ζωή του, αφού μετά και από τις μεγάλες περιπέτειες που είχε με την υγεία του, αποδείχτηκε το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσε να έχει ως συμπαραστάτη και σύμμαχο για το υπόλοιπο της ζωής του. Όραμά του είναι αυτό το «φάρμακο» να μπορέσει να το μεταδώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Έχοντας σαν γνώμονα την αρχαία ρήση «γηράσκω αεί διδασκόμενος» καθόρισε ως μακροχρόνιο στόχο του την απόκτηση περαιτέρω γνώσεων για όλα τα υπέροχα εργαλεία που το Life Coaching και το N.L.P προσφέρουν. Η  εναρμόνιση του Life Coaching  με την ηθική, τις αρχές και τις αξίες του συνάδουν απόλυτα και είναι το μεγάλο του κίνητρο για να συνεχίσει στον δρόμο που επέλεξε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να  συνεχίσει να ζει στην οδό της αληθινής ευτυχίας. Ευελπιστεί να βάλει και ο ίδιος το λιθαράκι του στην διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας με απώτερο σκοπό την απόλαυση του υπέροχου δώρου της ζωής.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει γράψει έναν σπουδαίο Οδηγό Ζωής, μέσα από τα δικά του βιώματα, με τίτλο «Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων», που πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς από τις Εκδόσεις Ευγνώμων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον συγγραφέα μας Μάριο Μιχαήλ κάνοντας κλικ στους πιο κάτω συνδέσμους:

https://rare-e-connect.eu

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012425534553

https://www.facebook.com/groups/209199109837512/