Καλάθι 0

Μαρία Νεοφύτου Ποιήτρια

Κάπου είχα διαβάσει πως η πραγματική απάντηση που θα έπρεπε να δινόταν, όταν συστηνόμαστε, σχετικά με το ποιοι είμαστε θα έπρεπε να ήταν κάπως έτσι:

«Είμαι ένα πνεύμα με εμπειρία εκατομμύριων χρόνων, είμαι η αντανάκλαση της δημιουργίας και της συμπαντικής ευφυΐας. Είμαι ένας συν δημιουργός γεμάτος φως που ήρθα σε αυτή την ενσάρκωση για να δημιουργήσω, να μάθω και να εξελιχθώ».

Αυτός θα ήταν ένας αυθεντικός τρόπος να συστηνόμασταν.

Ας πάμε όμως στα πρακτικά.

Ονομάζομαι Μαρία Νεοφύτου, γεννήθηκα στο όμορφο νησί της Μεσογείου, στην Κύπρο.

Έχω κάνει 35 περιστροφές γύρω από τον ήλιο, είμαι η μανούλα σε ένα παιδάκι 16 μηνών και σε 14 ζωακια (7 γατάκια , 3 σκυλάκια, 2 χελώνες και σε 2 κοτούλες).

Έχω σπουδάσει ‘Τεχνικός λήψης φωτογραφίας’, την οποία εξασκώ επαγγελματικά μέχρι σήμερα και παράλληλα φωτογραφίζω για τα δικά μου προσωπικά projects.

Μέσα από την αγάπη μου για τα ζώα, τη φύση, τον πλανήτη και τον εαυτό μου, όπως και το πάθος μου για τη μαγειρική είχα δημιουργήσει το Εvergreen, ένα Vegan εστιατόριο στη Λευκωσία, όπου προς το παρόν παραμένει ανενεργό.

Το δικό μου ταξίδι εσωτερικής εξερεύνησης, το οποίο ξεκίνησε στα 22 μου χρόνια, με οδήγησε εδώ που βρίσκομαι τώρα. Ασκώ τις πρακτικές μου επί καθημερινής βάσεως και συμμετέχω σε διάφορα σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Τον Ιούνιο θα εκπαιδευτώ στο «Heal your life teacher training» της αγαπημένης μου και πρώτης μου δασκάλας Louise L. Hay.

Είμαι Reiki Healer, καθώς και Animal Communicator. Για το μέλλον σκοπεύω να εξελίξω τις γνώσεις μου και να αφήσω το ταξίδι να με πάρει εκεί που πρέπει.

Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω, κάνω τις πρακτικές μου, γράφω, χορεύω, μαγειρεύω.