Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ!

“Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής” κυκλοφορεί τώρα και είναι έτοιμος να φτάσει σε κάθε σπίτι!

Ο Άι Βασίλης ξέρει τι επιλογές θα κάνει φέτος για πολλά παιδάκια.

Shhhhhh

Εμείς δεν μαρτυράμε τίποτα. 😉

Όμως, εάν θέλεις να μάθεις τι λέει ο Παμπίνος τότε διάβασε αυτό…

Ο Παμπίνος, είναι ένα αγόρι που θέλει να εμπνεύσει, όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, να ονειρεύονται. Να οραματίζονται τα όνειρά τους και να διαγράφουν τις αμφιβολίες που μπορεί να έχουν.  Οι στόχοι τους μπορούν να πραγματοποιηθούν, όσο ακατόρθωτο κι αν φαίνεται. Το σημαντικότερο είναι να μην δίνουν σημασία στα λόγια των ανθρώπων, που θα σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους.

Η  δύναμη, για να πετύχουν όσα ονειρεύονται, βρίσκεται στην καρδιά και  στο μυαλό τους. Μπορούν να πετύχουν τα πάντα, φτάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Να πιστέψουν στο όνειρό τους, χωρίς φοβίες και αμφιβολίες.

Χρειάζεται, όμως παράλληλα, να αντιληφθούν ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με πολλή δουλειά. Τίποτα δεν χαρίζεται. Ο Παμπίνος πέτυχε τον στόχο του, επειδή πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και δούλεψε για να το πετύχει. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η πίστη και η σιγουριά, ότι όλα είναι εφικτά. Η λέξη κλειδί είναι το «Μπορώ!».

Οι ήρωες, τα ονόματαοι ομάδες ποδοσφαίρου και γενικότερα η πλοκή είναι φανταστική, όμως η ιστορία θα βγει αληθινή για πολλούς.

Κι άμα το θες κι εσύ, ξέρεις πού θα το βρεις!

« Η Δρ. Κωνσταντίνα Χάνου στη συγγραφική μας οικογένεια!
Κάνει την εμφάνισή του “Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής”! »