Καλάθι 0

Κωνσταντίνα Τσιπούκκα Ελπιδοφόρου Συγγραφέας

Η Κωνσταντίνα Τσιπούκκα Ελπιδοφόρου γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1984 και έζησε στη συνέχεια για πέντε χρόνια στο Μπαχρέιν. Επέστρεψε μόνιμα στην Κύπρο το 1989. Σπούδασε εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης και εξασκεί το επάγγελμά της από το 2009. Έχει πάθος για την εκπαίδευση και πολλή αγάπη για τα παιδιά. Η καθημερινή της έμπνευση πηγάζει από τον κόσμο των μικρών μαθητών της, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει με αυτούς στον μαγικό κόσμο του διαβάσματος. Με διάθεση πάντα να εμπνέει και να μαθαίνει, επιδιώκει να δημιουργεί ένα ανοικτό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για τους μαθητές της.

Η Κωνσταντίνα είναι υπερήφανη μητέρα ενός αγοριού. Με τον γιο της Μάξιμο, βιώνει απροσμέτρητες ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες με περιπέτειες και γέλια. Αυτό δημιουργεί μια ανεξίτηλη σύνδεση μεταξύ τους.

Στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει πολύ ή πηγαίνει στη θάλασσα. Όταν συνδυάζει και τα δύο, βιώνει μια βιβλιοδεσία θαυμάτων. Καθημερινά, ταξιδεύει σε λογοτεχνικούς κόσμους που εμπλουτίζουν τις γνώσεις της και ανοίγουν την καρδιά της. Λατρεύει την οικογένειά της και τους ξεχωριστούς φίλους της.

Μότο ζωής: Να κυνηγάς και να ζεις τα όνειρά σου! Μπορείς!