Κάνει την εμφάνισή του “Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής”!

⚽️ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ⚽️ και…

Ο ενθουσιασμός μας δεν μαζεύεται…

Το νέο παιδικό βιβλίο μας, “Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής” αποκαλύπτεται και αναμένουμε από μέρα σε μέρα να το πάρουμε στα χέρια μας.

Συγγραφέας του Παμπίνου είναι η Αννίτα Νικολάου.

Αυτές τις γιορτές ξέρετε τι δώρα χαρίζουμε! 😉

Λίγα λόγια για τον Παμπίνο μας…

Ο Παμπίνος, είναι ένα αγόρι που θέλει να εμπνεύσει, όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, να ονειρεύονται. Να οραματίζονται τα όνειρά τους και να διαγράφουν τις αμφιβολίες που μπορεί να έχουν. Οι στόχοι τους μπορούν να πραγματοποιηθούν, όσο ακατόρθωτο κι αν φαίνεται. Το σημαντικότερο είναι να μην δίνουν σημασία στα λόγια των ανθρώπων, που θα σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους.

Η δύναμη, για να πετύχουν όσα ονειρεύονται, βρίσκεται στην καρδιά και στο μυαλό τους. Μπορούν να πετύχουν τα πάντα, φτάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Να πιστέψουν στο όνειρό τους, χωρίς φοβίες και αμφιβολίες.

Χρειάζεται, όμως παράλληλα, να αντιληφθούν ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν με πολλή δουλειά. Τίποτα δεν χαρίζεται. Ο Παμπίνος πέτυχε τον στόχο του, επειδή πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και δούλεψε για να το πετύχει. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η πίστη και η σιγουριά, ότι όλα είναι εφικτά. Η λέξη κλειδί είναι το «Μπορώ!».

Οι ήρωες, τα ονόματα, οι ομάδες ποδοσφαίρου και γενικότερα η πλοκή είναι φανταστική, όμως η ιστορία θα βγει αληθινή για πολλούς.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, γιατί πολύ-πολύ σύντομα κυκλοφορεί. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Παμπίνο και την παρέα του στην ομάδα “Ο Παμπίνος της Αννίτας Νικολάου”. Σας περιμένουμε!

Όλες οι πληροφορίες για τον Παμπίνος μας είναι εδώ:

« Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ!
ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ! | “Δίδυμες Φλόγες” »