Καλώς όρισες Χριστίνα μας!

Πόσο πολύ χαιρόμαστε όταν φωτεινοί άνθρωποι μπαίνουν στον εκδοτικό μας οίκο, μα και στη ζωή μας!

Η νέα μας συγγραφέας είναι η Χριστίνα Κωνσταντίνου! Πλάσμα φωτεινό, γεμάτο αγάπη, ενθουσιασμό και καλοσύνη. Τα μάτια της έχουν μια λάμψη πηγαία και το πρόσωπό της φεγγοβολά σε κάθε της χαμόγελο, σε κάθε κουβέντα ενθάρρυνσης που λέει. Ναι, τέτοια είναι η Χριστίνα μας. Εμψυχώτρια Ζωής για τον καθένα που θα βρεθεί στον δρόμο της. Γι’ αυτό κι εμείς χαιρόμαστε διπλά που οι δρόμοι μας τέμνονται.

Ας γνωρίσουμε λίγο περισσότερο τη Χριστίνα μας…

Η Χριστίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάφο της Κύπρου τον Αύγουστο του 1972. Μεγάλωσε και ζει στη Λεμεσό. Είναι παντρεμένη εδώ και είκοσι πέντε χρόνια και έχει δύο κόρες, 23 και 18 χρονών.

Από πολύ μικρή αναγκάστηκε να αναλάβει ευθύνες και να μπει στον ρόλο του ενήλικα, αφού οι συνθήκες της παιδικής της ηλικίας το απαιτούσαν. Ως το δέκατο και τελευταίο παιδί της οικογένειάς της, έπρεπε να συμβάλει από πολύ μικρή στις ανάγκες του σπιτιού. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, μέσα από τα οποία όμως ανέπτυξε ικανότητες και δεξιότητες, οι οποίες αποδείχθηκαν σημαντικά εργαλεία στο ταξίδι της, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην δουλειά της με άλλους ανθρώπους.

Ο δυναμισμός, οι ηγετικές της ικανότητες, η εργατικότητα, ο ενθουσιασμός, αλλά και η αφοσίωσή της σε ό,τι κάνει τη βοήθησαν να πετύχει σημαντικά πράγματα στη ζωή της.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον χώρο της διακόσμησης, μέχρι το 2015 που αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον τομέα της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης, τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία χρόνια με αγάπη και αφοσίωση.

Έχει εκπαιδευτεί στην Αγγλία και είναι δασκάλα, Life Coach και εκπαιδεύτρια για Ελλάδα και Κύπρο στη δουλειά της παγκοσμίου φήμης δασκάλας, ομιλήτριας και συγγραφέως Louise L. Hay.

Είναι κάτοχος του διπλώματος EFT MASTER PRACTITIONER και

Σύμβουλος στα ελληνικά ανθοελιξήρια.

Τα τελευταία χρόνια μελετά το βιβλίο «Ένα Μάθημα Στα Θαύματα».

Εκτός από προσωπικές συνεδρίες, κάνει εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, retreats και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας.

Η αυτογνωσία είναι αυτοσκοπός της, αφού είναι μέρος της ζωής της. Εργάζεται καθημερινά με τον εαυτό της, διαβάζει, γράφει και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Σκοπός της είναι να υπηρετήσει τον συνάνθρωπό της και να συμβάλει στην εξάπλωση της αγάπης και της ειρήνης στον κόσμο μας.

Κάτι πολύ όμορφο ετοιμάζεται!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μαθαίνεται κάθε εξέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα μας μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο

« Η Μυοσκελετική Υγεία Μέσα Από Τα Μάτια Της Πρόληψης: όσα δεν σου έμαθε ποτέ κανείς! ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου
Αποκάλυψη Εξωφύλλου ~ Δώρος Γεωργιάδης, Μ’ ένα τραγούδι που μιλάει στην ανθρωπιά σας »