Καλώς όρισες Αννίτα μας!

Ε λοιπόν, να που ήρθε η στιγμή να κάνουμε επιτέλους αυτή την πολυπόθητη κοινοποίηση για τον ερχομό της στη συγγραφική μας οικογένεια.

Άργησε, μα ήρθε στην ώρα της.

Στην ώρα της και με το χαμόγελο στα χείλη η Αννίτα μας, επίσημα πλέον, κατέχει μία θέση ανάμεσα στους συγγραφείς των εκδόσεών μας.

Ας γνωρίσουμε την Αννίτα μας…

Η Αννίτα Νικολάου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις στο Europa College στην Κύπρο. Τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία τα ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη Λύκειο, στο τότε νεανικό περιοδικό «ΦΛΑΣ». Στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος, κυρίως σε εφημερίδες.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο αγόρια, τα οποία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που γράφτηκε το βιβλίο «Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής». Εμπνευσμένη από τα αγόρια  της, θέλησε μέσα από αυτό το βιβλίο, να δώσει μηνύματα αισιοδοξίας τόσο στα παιδιά της όσο και σε όλα τα παιδιά που έχουν όνειρα, αλλά φοβούνται ακόμη και να τα σκεφτούν, επειδή τα θεωρούν ακατόρθωτα.

Μέσα από πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό έμαθε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πάντα, φτάνει να το πιστεύουμε. Αυτός είναι και ο σκοπός του βιβλίου, επειδή δεν θέλουμε κανένα παιδί να σταματήσει να ονειρεύεται και να πιστεύει στον εαυτό του.

Ευχή μας, ο Παμπίνος να συμβάλει στη χαρά του κάθε παιδιού που μαθαίνει να υλοποιεί τα όνειρα και τους στόχους του!

Και… μένουμε συντονισμένοι γιατί κυκλοφορεί σύντομα!

« Εξαντλήθηκε & Επανακυκλοφορεί!
επιχείρηση ΛΑΖΑΡΟΣ ~ η παρουσίαση του βιβλίου »