Καλώς όρισες Ανδρέα Σωκράτους μας!

Είναι έξυπνος.
Είναι δραστήριος.
Έχει χιούμορ.
Έχει θάρρος.
Τολμά.
Ναι, θα λέγαμε πως είναι τολμηρός, μιας και κάνει πειράματα που σχεδόν όλοι οι άλλοι δεν θα δοκίμαζαν ποτέ.
…και γράφει! ή μάλλον καταγράφει εμπειρίες ζrωής!

O τολμηρός συγγραφέας μας ακούει στο όνομα Ανδρέας Σωκράτους και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα απολαύσετε τα γραφόμενά του!

Ανδρέα μας καλώς όρισες στη συγγραφική μας οικογένεια!

Ας γνωρίσουμε τον Ανδρέα μας…
Ο Ανδρέας Σωκράτους κατάγεται από το Ποτάμι, ένα μικρό χωριό στην επαρχία Λευκωσίας. Σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Science) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πήρε μεταπτυχιακό στην Ανάπτυξη Λογισμικών (Software Development) από το Coventry University. Η διατριβή του ασχολείτο με την αναγνώριση λατινογενών γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά) μέσω Machine Learning.

Επιπρόσθετα, διευθύνει ένα μικρό κανάλι στο YouTube μαζί με τον αδελφό του Αρτέμη, το οποίο ονομάζεται ShipettosTV, όπου στριμάρουν διάφορα βιντεοπαιχνίδια και δημιουργούν βίντεο με DIY κατασκευές. Σε μελλοντικό σχέδιο ελπίζει να δημιουργήσει το δικό του βιντεοπαιχνίδι.

Περνά τον ελεύθερο χρόνο του μπροστά από μια κονσόλα με βιντεοπαιχνίδια, μια ασχολία που αγαπάει ιδιαίτερα, είτε διαβάζοντας ένα ωραίο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης, κόμικς, όπως Ντόναλτ Ντακ και επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, ασχολείται με την κατασκευή και τον πειραματισμό διάφορων συσκευών, όπως εκρηκτικά βέλη και κανόνια που ρίχνουν μπαλόνια με νερό, τα οποία πολλές φορές τον φέρνουν σε μπελάδες.

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα του, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας στα:
👉 Βιβλίο – Πώς να ανατινάξεις το χωριό σου σε 3, 2, 1
👉 shipettostv

« Νέος τίτλος από τη Χριστίνα Κωνσταντίνου!
Νέος συγγραφέας | Λάκης Αργυρού »