Καλώς ήρθες στη συγγραφική μας οικογένεια, Δήμητρα μας!

Τον πιο γιορτινό μήνα ήρθε στην οικογένειά μας η Δήμητρα Νεοφύτου, σκορπώντας παντού τη μαγεία των Χριστουγέννων με τις λέξεις και τις εμπνεύσεις της.

Πολύ χαιρόμαστε που μια τόσο σπουδαία γυναίκα αποτελεί μέλος της συγγραφικής μας οικογένειας.

Θέλετε να μάθετε για ποιαν γίνεται ο λόγος;

Να λοιπόν! Με καμάρι σας παρουσιάζουμε τη Δήμητρα μας.

Η Δήμητρα Νεοφύτου γεννήθηκα το 1981 στο Λιοπέτρι, της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου στην Κύπρο, από όπου κατάγεται, μεγάλωσε και ζει. Είναι παντρεμένη και έχει 3 υπέροχους γιους. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Αγαπά το γράψιμο από τον καιρό που θυμάται τον εαυτό της. Γράφει στίχους για τραγούδια και είχε τη χαρά και την τιμή να την τραγουδήσουν εξαιρετικοί ερμηνευτές όπως ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος&Εκείνος), η Σαββέρια Μαργιολά, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ευτυχία Μητρίτσα, ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Αγάθωνας και άλλοι. Γράφει επίσης ποίηση, μικρά θεατρικά έργα και δοκιμάζει τώρα την πένα της στο πρώτο της ολοκληρωμένο βιβλίο, που έχει τίτλο «Το γαλάζιο το λεν και θαλασσί».

Πιστεύει ότι πυξίδα μας στη ζωή πρέπει να είναι η αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, η αδελφοσύνη, η αλληλεγγύη και η ελπίδα. Η ελπίδα που από μια μικρή κουκκίδα φωτός μπορεί να μετατραπεί σε έναν ορίζοντα χωρίς ίχνος σκότους!

Μπορείτε να μαθαίνετε νέα της στον σύνδεσμο https://ekdoseis-evgnomon.com/dimitra-neofytou/ και φυσικά να την ακολουθήσετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook .

Τα μελοποιημένα τραγούδια της μπορείτε να τα απολαύσετε κάνοντας κλικ στους πιο κάτω συνδέσμους:

Youtube (οι μελοποιημένοι στίχοι μου)

*Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις-Σαββέρια Μαργιολά

*Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις-Μελίνα Ασλανίδου

*Τα νυχτολούλουδα-Ευτυχία Μητρίτσα

« Μια αλλιώτικη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Δώρο Ζωής”
Παρουσίαση βιβλίου “Τα Χρώματα της Αγάπης” »