Ήρθες μαζί με το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ήρθε κι έφερε μαζί του μια αιθέρια ύπαρξη με αγνή ψυχή. Ένα πλάσμα με σπάνια σ’ αυτό δοσμένα χαρίσματα, τέτοια που σαν φυλακτό τα προστατεύει και με ευλάβεια τα μοιράζεται με τον κόσμο όλο.

Ναι, αυτή είναι η νέα μας συγγραφέας που ακούει στο όνομα Τερέζα και με πολλή αγάπη την καλοσωρίζουμε στην συγγραφική μας οικογένεια! Καλώς μας ήλθες Τερέζα Αντωνίου μας!

Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, την Τερέζα μας μέσα από τα δικά της μάτια…

Ποια είμαι… Ας συστηθούμε λοιπόν!

Γεννήθηκα πριν από 37 χρόνια σε ένα όμορφο νησί της Μεσογείου, στην Κύπρο. Κι αν κάτι φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο, ήταν η έντονη αντίστασή μου να συμμορφωθώ σε κανόνες και πλαίσια. Μεγάλωνα με μια αστείρευτη δίψα για μάθηση κι ό,τι από αυτά που άκουγα δεν έδενε αρμονικά με το μέσα μου, το απέρριπτα με συνοπτικές διαδικασίες. Ατίθαση θα έλεγε κάποιος, με έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, δίψα για γνώση και δημιουργία, ατελείωτες ώρες μοναχικότητας και ένα πάθος αδάμαστο να γνωρίσω τη Ζωή, να ταξιδέψω τον κόσμο, να μοιραστώ αγκαλιές, να δώσω και να πάρω Αγάπη.

Σπούδασα Φωτογραφία σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα και είμαι Δημιουργός Δώρων Τέχνης. Η επιχείρησή μου με το όνομα FeggeraGifts χαρίζει καθημερινά σε δεκάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να προσφέρουν δώρα καρδιάς, όπως τα αποκαλώ εγώ, σε όλους όσους νοιάζονται, αγαπούν και εκτιμούν . Η τέχνη είναι ο δρόμος της καρδιάς, είναι το δικό μου ξεχωριστό μονοπάτι που με βγάζει πάντα στο ΦΩΣ!

Μέσα από μια προσωπική διαδρομή 16 ολόκληρων χρόνων, στη διάρκεια των οποίων η δική μου αναζήτηση δεν έλαβε ποτέ τέλος, ήρθα σε επαφή με πολλούς σπουδαίους δασκάλους, φίλους, ανθρώπους που πάντα είχαν κάτι να μου διδάξουν… γιατί ακόμα και ο πιο απλός άνθρωπος έχει πάντα κάτι να μας μάθει… τη δική του αλήθεια… που πολλές φορές θα εκπλαγούμε διαπιστώνοντας πόσο μοιάζει με τη δική μας!

Αυτήν την περίοδο, εκπαιδεύομαι προκειμένου να γίνω Πιστοποιημένη και αδειούχος εκπαιδεύτρια των σεμιναρίων/εργαστηρίων ‘’Μεταμορφώστε τη Ζωή σας’’ βασισμένα στη φιλοσοφία της LouiseHay.

Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία τη σειρά εντατικών μαθημάτων ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, των Πυρήνων Φωτός.

Μαθήματα, σεμινάρια, ενεργειακές θεραπείες, ολιστική προσέγγιση της υγείας και της διατροφής, ατέλειωτοι σωροί βιβλίων, διαλογισμοί, πρακτικές, γιόγκα κλπ. είναι μερικές από τις τελείες που ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το μεγάλο εσωτερικό κάλεσμα για τη δημιουργία ενός βιβλίου όπου οι πιο βαθιές σκέψεις θα ξεκλειδώνονται και η εσωτερική μας Σοφία θα αναδύεται!

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σε αυτό… Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε ένα μαγικό ταξίδι αναζήτησης… χωρίς δογματισμούς, θρησκευτικές προκαταλήψεις ή άλλα κολλήματα! Με μόνο οδηγό μας την ΑΓΑΠΗ!

FBTereza Antoniou

FBΤα Χρώματα της Αγάπης

FBΧρωματί_Ζω

Ιnstagramter_antoniou 

Ιnstagramcolorsoflove2021

« Είναι πλέον γεγονός. “Τα 10 SOS” κυκλοφορούν!
“Διαμάντι που καίει” ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου »