Η Νεράιδά μας θεάθηκε στην Πάφο!

Η δικιά μας Νεράιδα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την 1η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20 στην ωραία Πάφο.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν μέρος την αφήγηση μέρους του παραμυθιού από την κυρία Ελένη Τεμένου, σύζυγος του συγγραφέα μας Αντώνη Κατσαρού, και την Άντρη Χαϊράλλα.

Η συγκινητική ιστορία της Αγγελικής προβλημάτισε τα παιδικά μυαλά και έδωσε το έναυσμα να πλάσουν με τη φαντασία τους τη Νεράιδα της ιστορίας μας.

Μιας ιστορίας βασισμένης σε αληθινές μαρτυρίες, που ξυπνάνε αναμνήσεις από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε το νησί μας το 1974, όπου άνθρωποι από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κύπρου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αττίλα. Η οικογένεια της Αγγελικής βρήκε προστασία στο Δασάκι της Άχνας. Εκεί θα γνωρίσει τη νεράιδα του δάσους, που θα δώσει στην Αγγελική μία σημαντική αποστολή και θα την βοηθήσει μαζί με τα άλλα παιδιά να μην χάσουν την παιδικότητά τους. Παρά τον πόνο της απώλειας, οι κάτοικοι του καταυλισμού με την πίστη τους στον Θεό, τόλμη και αυτοπεποίθηση, καταφέρνουν να ορθοποδήσουν και να αναγεννηθούν!

Ταξιδέψτε για λίγο πίσω στον χρόνο μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού “Μια Νεράιδα στο Δασάκι”. Ίσως κάπου ανάμεσα σε αυτές, να δείτε ολοζώντανη και τη Νεράιδα του Δάσους…

Όλες οι λεπτομέρειες στον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Πήγαμε, μάθαμε και… παίξαμε!
Η Μυοσκελετική Υγεία Μέσα Από Τα Μάτια Της Πρόληψης: όσα δεν σου έμαθε ποτέ κανείς! ~ Αποκάλυψη Εξωφύλλου »