Η Μαρία Τσιβίκα και το “Δώρο Ζωής” στο Neo Plaza

Η Κυριακή που μας έρχεται, 10 Απριλίου από τις 12:00 μέχρι τις 19:00, προδιαγράφεται ευχάριστη από όλες τις απόψεις, τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους μεγαλύτερους. Αυτή η Κυριακή θα είναι ξεχωριστή γιατί μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα γίνει με πολλή αγάπη και για καλό σκοπό.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον “Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο” στο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά και είναι αφιερωμένη στα Κυπριακά Έθιμα. Τα έσοδα από τις δραστηριότητες της εκδήλωσης θα διατεθούν για την Ενίσχυση του «Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου».

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν χορούς και τραγούδια από νηπιαγωγεία και χορευτικά συγκροτήματα, να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, να μάθουν να ζωγραφίζουν χαρακτήρες cartoon, να κάνουν face-painting, να φωτογραφηθούν με αγαπημένους χαρακτήρες, να μάθουν τσιατιστά αλλά και να απολαύσουν την Άντρη Καραντώνη και τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ σε μια όμορφη μουσική εκδήλωση. 

Στην εκδήλωση θα πωλούνται Γούρια, Λαμπάδες, Πασχαλινές Κατασκευές, Βιβλία, Κοσμήματα και καλλυντικά Oriflame, αρωματικά κεριά και σαπουνάκια, όπως επίσης και γλαστράκια. Θα υπάρχουν μπισκότα, λουκουμάδες, σιταροπούλες, μαλλί της γριάς και κρέπες. 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου». 

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ) είναι ένας Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, ο οποίος δημιουργήθηκε για τη στήριξη των ατόμων με Θαλασσαιμία.

Συνεργάτες: Εκδόσεις Ευγνώμων, Oriflame by Loizou Team, Το Αιγυπτιακό της Λακατάμιας, Χορεύουμε ενάντια στον καρκίνο, Art magique and crafts, Art by Concrete, KES College

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Evresis Call Center, Pascal Education, KFC

Χορηγός Φιλοξενίας: Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο Neo Plaza

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:

  • 12:00 – 13:00 Χοροί και τραγούδια από νηπιαγωγεία
  • 13:00 -14:00 Παραμύθι με κουκλοθέατρο, Face Painting και φωτογράφηση με mascots-χαρακτήρες
  • 14:00-15:00 Παιχνίδι με τη Μαρία Τσιβίκα, συγγραφέα του παραμυθιού « Δώρο Ζωής για 1 και 2 και 3 και 1013», βασισμένο στο παραμύθι και δημιουργία χαρακτήρων cartoon από την εικονογράφο Παναγιώτα Μιχαήλ
  • 15:00-16:00 Ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και η Άντρη Καραντώνη μας διασκεδάζουν με κυπριακά τραγούδια
  • 16:00-17:00 Τσιατιστά από τους “Έτους Πάλε”
  • 17:00-19:00 Χοροί από διάφορα Χορευτικά Συγκροτήματα

Η παρουσία και η στήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς.

Σας περιμένουμε με χαρά!

« Ελένη μας, καλώς όρισες στις εκδόσεις μας!
Στις υποψηφιότητες για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Κύπρου οι συγγραφείς μας! »