Η αίθουσα ήταν γεμάτη, η ενέργεια εκρηκτική…
«110+1 Θετικές Δηλώσεις – Αλλαγή Σκέψης Ζωής»
Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως μας Πηνελόπης Μουζούρη, το οποίο είναι αφιερωμένο στη δύναμη του θετικού λόγου και της εσωτερικής μεταμόρφωσης.
Την 1η Μαρτίου 2025, στον Δήμο Μόρφου στη Λεμεσό, παρουσιάστηκε με ενθουσιασμό το βιβλίο της Πηνελόπης Μουζούρη «110+1 Θετικές Δηλώσεις, Αλλαγή Σκέψης Ζωής».
Μια βραδιά γεμάτη έμπνευση, θετική ενέργεια και σκέψη που μεταμορφώνει.
Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και αφεθείτε κι εσείς στη δύναμη των θετικών δηλώσεων. Γιατί η αλλαγή ξεκινά από έναν και μόνο σπόρο σκέψης.
Διαβάστε λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η μικρή, αλλά γεμάτη Καθοδήγηση, δημιουργία αυτού του βιβλίου εστιάζεται σε 111 θετικές δηλώσεις αυτοβελτίωσης στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Θετικές δηλώσεις οι οποίες θα σου αλλάξουν ριζικά τη ζωή κάνοντάς σε να την αγαπήσεις περισσότερο. Στο τέλος, απάντησε τις 111 ερωτήσεις, καθώς και τις ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο, οι οποίες θα σε κάνουν να δεις τον εαυτό και τη ζωή σου εντελώς διαφορετικά. Σε αυτό το μαγικό ταξίδι είσαι εσύ και ο υπέροχος εαυτός σου.
Απόλαυσέ το!
Βρες το βιβλίο εδώ: