Φλόγες σε Σπίρτα | ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ!

Το μυθιστόρημα του δικού μας λαθρεπιβάτη κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μερικές βδομάδες και ο συγγραφέας με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά γράφει προσωπικές αφιερώσεις στον κάθε αναγνώστη που το ζητά.

Για όσους επιθυμούν το δικό τους αντίτυπο ενυπόγραφο, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τον ίδιο στο συγγραφέα μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο instagram και στο facebook με την ονομασία olathrepivatis ή στο @bookaro_ _ .

To βιβλίο διατίθεται επίσης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των εκδόσεών μας καθώς και στα βιβλιοπωλεία Σολώνειον, Πάργα και Το Έρμα.

Τίτλος: Φλόγες σε Σπίρτα

Από το οπισθόφυλλο:

Κρατούσαμε μια ομπρέλα μικρή, πιο μικρή απ’ όσο έπρεπε, κι έτσι περπατούσαμε κοντά ο ένας στον άλλο, πιο κοντά απ’ όσο θα έπρεπε. Η βροχή έσταζε απ’ την επιφάνειά της επάνω στους ώμους μας, γι’ αυτό πλησιάσαμε κι άλλο.

Τότε… Τότε την πήρα αγκαλιά, για να μειώσω ακόμη περισσότερο το πλάτος μας, γιατί η ομπρέλα ήταν πιο μικρή απ’ όσο θα έπρεπε. Κάτι με ρώτησε, μα δεν της απάντησα. Ξέρεις γιατί; Όχι, δεν ήταν ο ήχος της βροχής που έπνιξε τα λόγια της. Δεν την άκουσα, γιατί εκείνη τη στιγμή προσευχόμουν. Προσευχόμουν να συνεχίσει να βρέχει για πάντα…

«Ένα εξαιρετικό βιβλίο –ταξίδι ψυχής– μέσα απ’ τα προσωπικά ημερολόγια τριών διαφορετικών ανθρώπων», Άντρη Χαϊράλλα, Συγγραφέας – Εκδότρια

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί!

Όλες οι πληροφορίες για το βιβλίο εδώ!

« Μουσική Διαδρομή με τον Δώρο Γεωργιάδη και τον Αλέξανδρο Φωκά | Παρουσίαση Βιβλίου
Η Ελπίδα στη Θεσσαλονίκη | Παρουσίαση βιβλίου Δώρο Ζωής για 1 και 2 και 3 και 1013 »