Επιστρέφει δυναμικά! | Ανδριανή Λοΐζου

💙 Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται… 💙 και φέρει την υπογραφή της αγαπημένης μας συγγραφέως Ανδριανής Λοΐζου!

Την είχαμε γνωρίσει μέσα από τον σπουδαίο οδηγό “22 Μέρες Ζώντας Μέσα Σε Ευγνωμοσύνη”, την αγαπήσαμε και πορευτήκαμε μαζί της σε ένα ταξίδι εσωτερικής ανακάλυψης που μας οδηγά σε σπουδαίες εμπειρίες.

Τώρα, επιστρέφει δριμύτερη με κάτι… αλλιώτικο, το οποίο δεν μαρτυράμε ακόμη. Θα μάθετε, όμως, πολύ σύντομα!

Για την ώρα, ας γνωρίσουμε τον υπέροχο αυτόν άνθρωπο…

Η Ανδριανή Λοΐζου σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργοδοτήθηκε για 12 χρόνια στην Ιερά Μονή Κύκκου για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Βήματος Θρησκειών και Πολιτισμών και αργότερα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα “Αρχάγγελος”.

Η αγάπη της προς τον άνθρωπο την οδήγησε προς τις Ολιστικές Θεραπείες και τις Πνευματικές Πρακτικές και Βιοενεργειακές Θεραπευτικές. Δύο έντονοι σταθμοί στη ζωή της ήταν η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι μπορούσε να νιώσει την παρουσία αγαπημένων της ψυχών που είχαν “φύγει” και η έντονη αφύπνιση όταν, με έναν τρόπο αδιαμφισβήτητο, αντιλήφθηκε για πρώτη φορά την έμπρακτη παρουσία και φωνή του Αρχάγγελου Γαβριήλ κοντά της.

Σπούδασε Βελονισμό, Φυσικοπαθητική, Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία (με εξειδίκευση στις θεραπείες σώματος και στην περίοδο της εγκυμοσύνης-λοχείας). Έχει επίσης σπουδάσει Ομοιοπαθητική (με έμφαση στην ψυχοδιάνοια) την οποία αξιοποιεί για να ενδυναμώσει τον άνθρωπο από μέσα έξω.

Έχει κάνει εκπαιδεύσεις σε πολλά είδη Ολιστικών Θεραπειών μεταξύ των οποίων το Θεραπευτικό Μασάζ, το Ταντρικό Μασάζ, το Lomi – Lomi , το Θαϋλανδέζικο Μασαζ, το Ενεργειακό Μασάζ και τη Μεταμορφική Τεχνική. Βάσει της πρακτικής εμπειρίας της, έχει δημιουργήσει τα δικά της πρωτόκολλα θεραπευτικού μασάζ και μασάζ εγκυμοσύνης.

Επίσης, είναι Διαισθητική Σύμβουλος με ποικίλες εξειδικεύσεις: (α) Ως Αγγελική Θεραπεύτρια, έχει εντρυφήσει βαθύτερα στον σκοπό της παρουσίας των Αγγέλων στη ζωή μας. Βοηθά τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αναπτύξουν τη σχέση με τον Φύλακα Άγγελο τους και τους αγγέλους που ο Θεός μας στέλνει. (β) Ως Ερμηνεύτρια Αγγελικών Καρτών βοηθά τους ανθρώπους να αναγνωρίζουν τα σημεία στα οποία το υποσυνείδητο μπλοκάρει την πορεία καθώς και να αντιλαμβάνονται τα σημάδια πνευματικής καθοδήγησης και να τα εμπιστεύονται (γ) Ως Σύμβουλος Διαμεσότητας φέρνει μια πολύτιμη σύνδεση μεταξύ των αγαπημένων ατόμων που έχουν “φύγει”, στηρίζοντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν το γιατί έχουν “φύγει”, ώστε να προχωρήσουν παρακάτω. (δ) Είναι Προπονήτρια Σκοπού Ζωής, καθοδηγώντας τους ανθρώπους να εντοπίσουν τον βαθύτερο σκοπό και το νόημα  που τους εκφράζει στον προσωπικό τομέα, την καριέρα και τις σχέσεις.

Είναι, επίσης, Υπνοθεραπεύτρια, Προπονήτρια Σχέσεων, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Συναισθηματικής Διατροφής και Σύμβουλος Επίγνωσης Επιλόχειου Κατάθλιψης.

Είναι επίσης γνώστης και εκπαιδεύτρια ενεργειακών πρακτικών όπως το Tantric Energy Healing, Angelic Reiki, Usui Reiki, Sound Healing και το Magnified Healing. Βάσει της εμπειρίας και καθοδήγησης που της έχει δοθεί, δημιούργησε τη δική της μέθοδο ενεργειακής θεραπείας βάσει των 12 ενεργειακών κέντρων την οποία εφαρμόζει από το 2015, ώστε να στηρίξει βαθύτερα τους ανθρώπους που θέλουν να βαδίσουν πιο συνειδητά στην πνευματική πορεία τους.

Δημιούργησε την δική της σειρά με επωνυμία “Angel Mandala” η οποία αποτελείται από (α) μια δέσμη από καρτέλες θετικού τρόπου σκέψης, με τις οποίες μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο, να αναδείξουμε τις δυνατότητες της ψυχής, αλλά και να παίξουμε ταυτόχρονα (β) μια σειρά 13 αναζωογονητικά σπρέι και (γ) μια σειρά 13 εξισορροπητικών σταγόνων υπογλώσσιας χρήσης για τους μεσημβρινούς.

Είναι δημιουργός της Ακαδημίας Ethereal Reflection Spiritual School of Holistic Teachings. Είναι δημιουργός των σεμιναρίων (1) “Θεϊκή Ευθυγράμμιση”, (2) “Γνώρισε τα Πνευματικά Δώρα σου” (3) “Ερμηνευτής Αγγελικών Ταρών και Καρτών”, (4) “Επαγγελματίας Ρεφλεξολόγος” (5) Αγγελική Θεραπεία, (6) Πνευματική Διαμεσότητα, (7) Μεταμορφική Τεχνική, (8) “Ταντρικό Μασάζ και Θεραπεία” (9) “Ταντρική Σεξουαλικότητα και Σχέσεις”.

Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων της ΑνΑΔ και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Τηλεμάθησης Ενηλίκων, διδάσκοντας “Γραφειακή Γιόγκα” και “O Σκοπός Ζωής στον Εργασιακό Χώρο”.

Διδάσκει και εκπαιδεύει επίσης Hatha Yoga, Yoga Wheel και Prenatal – Birth – Postnatal Yoga. Επιπρόσθετα, διδάσκει και εκπαιδεύει Aerial Yoga και Aerial Prenatal Yoga.

Είναι Λέκτορας στο KES College όπου διδάσκει Γιόγκα για Αθλητές και Αθλητικό Μασάζ στον κλάδο “Προσωπικός Προπονητής, Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness”.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου “22 Μέρες Ζώντας Μέσα σε Ευγνωμοσύνη”.

Δημιουργεί, μεταδίδει και εξελίσσεται συνεχώς μέσα από τις προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες όσο και μέσα από τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει.

Όραμά της είναι να βοηθά και να στηρίζει, ώστε ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να το επιτυγχάνουν αυτό.

Μπορείτε να τη βρείτε στα προσωπικά της κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

www.andrianiloizou.com

FB: Andriani Loizou

Instagram: andriani.loizou

YouTube: Andriani Loizou

Για όλα τα συγγραφικά της νέα, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, για να τα μαθαίνετε πάντα πρώτοι!

« Ο “Μονόκερός” μας στο Nicosia Book Fest!
Κι όλο πληθαίνουν οι αφιερώσεις… »