“Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!” | Παρουσίαση Βιβλίου στη Σίμου

Η συγγραφέας μας Ελένη Έκτορος και ο “Μονόκερός” της μας προσκάλεσαν στο σπίτι τους κι εμείς πήγαμε με μεγάλη χαρά.

Η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!” έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Η εικονογράφος του παραμυθιού Παναγιώτα Μιχαήλ μίλησε για την όμορφη και νεραϊδένια διαδρομή της μέσα από το κείμενο στην εικονική απόδοσή του, η φιλόλογος Άντρη Ιωάννου μίλησε για τη συγγράφεα μας, την ευαισθησία και συνάμα για τον δυναμισμό και τις αξίες της, ενώ η ίδια η συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για το θέμα του παραμυθιού – τη διαφορετικότητα – την έμπνευσή της και τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από αυτό.

Στο τέλος των ομιλιών, πήραν τον λόγο γονείς που ήδη είχαν διαβάσει το παραμύθι στα παιδιά τους και μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους τις δικές τους εμπειρίες. Την εκδήλωση συντόνισε η Άντρη Χαϊράλλα.

Ακολούθησε δεξίωση και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους. Η συγγραφέας υπέγραφε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης προσωπικές αφιερώσεις στα παραμυθάκια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πρώτη έκδοση του “Μονόκερου” εξαντλήθηκε κατά την ίδια μέρα και οι παραγγελίες προκράτησης παραμυθιού για την επόμενη έκδοση είναι ήδη αρκετές.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν σ’ αυτήν την τόσο σημαντική μέρα για την Ελένη μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του βιβλίου κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μονόκερό μας μπορείτε να βρείτε εδώ

« Ουρανοσυσσωρευτής | Αποκάλυψη Εξωφύλλου
Μουσική Διαδρομή με τον Δώρο Γεωργιάδη και τον Αλέξανδρο Φωκά | Παρουσίαση Βιβλίου »