Είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς!

Η ανθρωπιά δεν κρύβεται. Ξεχειλίζει σ’ ολόκληρο το είναι σου. Σαν σπίθες φωτός φεγγοβολούν σε κάθε βλέμμα, με κάθε κουβέντα, στο κάθε άγγιγμα.

Άγγιγμα ψυχής… ανακούφιση… βοήθεια… προσφορά… είναι μόνο μερικά από τα αισθήματα που ξυπνούν οι πράξεις των τεσσάρων γυναικών-συγγραφέων των εκδόσεών μας.

Οι ίδιες, ταπεινές στην προσπάθειά τους να μείνουν αφανείς, μα κάποια στιγμή καλό είναι να γίνεται γνωστό πως οι αφανείς ήρωες κάνουν ψυχούλες παιδιών μα και ενηλίκων να χαμογελάνε. Τέτοιες προσωπικότητες είναι παραδείγματα προς μίμηση. Καθαρή, ατόφια η ανιδιοτελής προσφορά.

Ποιες είναι αυτές οι γυναίκες και τι ακριβώς κάνουν;

Είναι η Αργυρούλα Τίκκου (δικηγόρος και ποιήτρια) με τη συλλογή ποιημάτων “Ευαισθητο-Ποίηση Ψυχής”.

Είναι η Δέσποινα Χατζησάββα (θεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας) με το “Διαχρονικό Ημερολόγιο Με Αγάπη…”.

Είναι η Μαρία Τσιβίκα (γυμνάστρια, συγγραφέας) με το παιδικό παραμύθι “Δώρο Ζωής, για 1 και 2 και 3 και 1013”.

Είναι η Άννα Μιλτιάδους (νομικός, συγγραφέας) με το μυθιστόρημα “Διαμάντι που καίει”.

Και οι τέσσερεις αυτές γυναίκες έχουν συγγράψει τα έργα τους με σκοπό να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες. Η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Όλες, όμως, παρακινημένες από αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης. Το μεγαλύτερο μέρος από τις πωλήσεις των βιβλίων τους δίνεται σε φιλανθρωπίες.

“Κάθε φάκελος με ένα γνωμικό και χρήματα παραδίδω αύριο στους ιερείς, για να τα πάρουν σε άπορες οικογένειες. Πραγματικά νιώθω τόση ευτυχία!”, Αργυρούλα Τίκκου.

“Τόσο λίγο, μα τόσο πολύτιμο. Θα σ’ τα “χρωστάει” και τα χαμόγελα και τις χαρές της… Σε ευχαριστούμε Σούπερ Ήρωα”, Μαρία Τσιβίκα. (Όλα τα έσοδα διατίθενται για κάλυψη των αναγκών του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου)

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν με την αγορά τους το Διαχρονικό Ημερολόγιο μου Με Αγάπη… Μέρος από τις πωλήσεις πηγαίνει για τη μικρή Κωνσταντίνα, για να μεταβεί και πάλι στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους. Όλα θα πάνε καλά, ψυχούλα μου. Ο Θεός μαζί σου. Είμαι δίπλα σου”, Δέσπονα Χατζησάββα.

“Η καρδιά μου φτερουγίζει από ευτυχία και εγώ θα σας είμαι ευγνώμων για μια ζωή! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αρχή έγινε με τον σύνδεσμο “ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ” για παιδιά με ειδικές ανάγκες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώσου”, Άννα Μιλτιάδους.

Κι άμα αυτό δεν είναι ικανό να μας συγκινήσει, τότε τι;

Όποιοι από εσάς θέλετε να συμβάλετε ενεργά στο έργο αγάπης και προσφοράς των συγγραφέων μας, μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία τους. Το όφελος είναι διπλό, για εσάς και για όσους βοηθάτε.

Παραθέτονται οι συνδέσμοι όπου μπορείτε να βρείτε τα βιβλία τους.

« Παγκόσμια Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Δώρο Ζωής” από τον Στρατηγικό Σύμβουλο Νίκο Λυγερό
Αφιέρωμα για το “Διαμάντι που καίει” »