Δίδυμες Φλόγες ~ Παρουσίαση Βιβλίου

Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συγγραφέως Νατάσας Μεσίτη, με τίτλο “Δίδυμες Φλόγες”, έγινε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές, στον Στρόβολο.

Τη συγγραφέα πλαισίωναν στο πάνελ των ομιλητριών η Έλενα Πολυβίου (Κοινωνική Λειτουργός) και η Έλενα Δημοσθένους (Θεατρολόγος, Θεατροπαιδαγωγός), οι οποίες μίλησαν για το βιβλίο και τη συγγραφέα αντίστοιχα. Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η Άντρη Χαϊράλλα (Συγγραφέας, Εκδότρια).

Η θεατρική αναπαράσταση μέρους του έργου, από τις Μαρία Πολυβιου και Φλωρεντία Χαραλάμπους, έδωσε στο παρευρισκομένους μία μικρή γεύση από τον ολοζώντανο λόγο της Νατάσας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της συγγραφέως και τον αυθορμητισμό της διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια, αφήνοντας το στίγμα της ανεξίτηλο. Την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, τις οποίες με πολλή χαρά απάντησε η Νατάσα μας.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους παρευρισκομένους, η συγγραφέας ετοίμασε διάφορα κεραστικά, τα οποία απόλαυσαν όλοι.

Η βραδιά έκλεισε με φωτογραφίες, αφιερώσεις και ωραία συζήτηση.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας!

Όσοι από εσάς δεν έχετε πάρει ακόμη το ερωτικό μυθιστόρημα “Δίδυμες Φλόγες”, μπορείτε να το βρείτε ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

« Παρουσίαση Βιβλίου ~ Το γαλάζιο το λεν και θαλασσί
Νέα συγγραφέας στη συγγραφική μας οικογένεια | Βάσω Παναγή »