Καλάθι 0

Δέσποινα Παπαχριστοφόρου-Χατζησάββα Συγγραφέας

Γεννήθηκα στην Λευκωσία, είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο σύζυγο και έχω 3 παιδάκια.  Έχω τελειώσει Δημόσιες Σχέσεις, Κλινική Υπνοθεραπεία (NGH USA,EICH UK), Νlp <νευρογλωσσικός Προγραμματισμός> και  Life Coaching.   Εργάζομαι ως  καθοδηγήτρια εργασίας για άτομα με αναπηρίες εδώ και 20 χρόνια, Kλινική Yπνοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ζωής, Σχέσεων και Προσωπικής Ανάπτυξης. Επίσης είμαι εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ (Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού).

Είμαι  μέλος στο Δ.Σ. του Παγκ. Συνδ. Καθοδηγητών Εργασίας με στήριξη  Α.Μ.Ε.Α. (άτομα με αναπηρίες), μέλος στο Δ.Σ. του Παγκ. Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών, επίσης, είμαι μέλος στο European Mentoring and Coaching.

Σκοπός ζωής μου είναι να βοηθάω  ανθρώπους να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να αξιοποιήσουν τις δικές τους μοναδικές αρετές, που τους χάρισε ο Θεός, καθώς επίσης να τους ενισχύσω με γνώσεις και εργαλεία ζωής. Να τους βοηθήσω να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Για τον λόγο αυτό έχω δημιουργήσει το Διαχρονικό Ημερολόγιο «Με Αγάπη…» το οποίο αποτελεί καθημερινό οδηγό παρακίνησης.

Καταστάσεις με τις οποίες δουλεύω με επιτυχία:

*αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση-ντροπαλότητα

*διακοπή καπνίσματος

*διαχείριση βάρους

*διαχείριση άγχους-στρες

*διαχείριση θυμού

*φοβίες-ανησυχίες( αεροπλανοφοβία, ζώα, σκοτάδι, κλπ.)

*συνήθειες (δάγκωμα νυχιών, κλπ.)

*βελτίωση μαθησιακών επιδόσεων και συγκέντρωση (τρόποι ενίσχυσης, επιτυχία στα διαγωνίσματα και εξετάσεις)

*ψυχοσεξουαλικά προβλήματα (αύξηση της ερωτικής διάθεσης, κλπ.)

*επίτευξη στόχων

*προσωπική – επαγγελματική ανάπτυξη

*βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων (γάμος, παιδιά, σύντροφος, φιλίες) – τεχνικές επικοινωνίας

*singles telemeetings

*singles nights out

*επιμορφωτικές διαλέξεις- εργαστήρια ενηλίκων, εργαστήρια παιδιών-εφήβων

*προγραμμα για  Α.Μ.Ε.Α., για ενίσχυση αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης-ντροπαλότητας, εκμάθηση χρημάτων, μαγειρικής, χειροτεχνίας, αυτομέριμνας, ενίσχυση δεξιοτήτων, ανεξαρτοποίησης, έξοδοι, διαχείριση βάρους και θυμού. Στήριξη γονέων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα 99327773 και 95716706 ή στο email despinahadjisavva@gmail.com ή στη σελίδα μου στο facebook 

Δέσποινα Χατζησάββα, Κλινική Υπνοθεραπεία, Master Nlpier, Life  & Couple Coach