Χρίστος Θεοδώρου ~ Το καινούργιο μέλος της συγγραφικής μας οικογένειας

Ένας ακόμη αξιόλογος άνθρωπος και συγγραφέας γίνεται μέλος της οικογένειας του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων!

Τον ακούς και τον βλέπεις σχεδόν παντού. Σε εμπνέει με τη δράση του. Σε παρακινεί με τη στάση του. Έχει τη δύναμη να ανεβάζει τις ενεργειακές σου δονήσεις, όταν τυγχάνει να βρίσκεσαι κοντά του. Αγαπά τον άνθρωπο και θέλει να τον βλέπει να πετυχαίνει… κάτι που δείχνει έμπρακτα. Πώς; Με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από τώρα θα είναι σε θέση να μοιραστεί μαζί με όλους εμάς στο βιβλίο του « Η Μεγαλύτερη Ανακάλυψη»! Ο λόγος… για ποιον άλλον; Για τον αγαπημένο μας Χρίστο Θεοδώρου.

Ας γνωρίσουμε τον Χρίστο μας μπαίνοντας στα δικά του παπούτσια και περπατώντας στους δικούς του βηματισμούς…

Μικρός ήθελα να γεμίζω στάδια, να βρίσκομαι πάνω σε μια σκηνή και να βλέπω Χαρούμενα πρόσωπα. Πάντα στο μυαλό μου έχω εκείνη τη συναυλία του Michael Jackson το ’93 στην Καλιφόρνια, όπου το στάδιο είναι κατάμεστο. Ναι, πάντα σκέφτομαι μεγαλόπνοα και διαφορετικά, γιατί πάντα πίστευα ότι το διαφορετικό είναι εξέλιξη και, ναι, πάντα πίστευα πως μπορώ κι εγώ να γεμίσω στάδια.

Μεγαλώνοντας αυτή η εικόνα άρχισε να ξεθωριάζει, μαζί και εγώ. Χώθηκα κι εγώ πίσω από την δικαιολογία της καθημερινότητας, όπως και ο περισσότερος κόσμος. Είχαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, την οποία τελικά ανέλαβα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι δεν γεννήθηκα για να κάνω αυτό στη ζωή μου.

Από μικρός ήμουν γεμάτος ζωντάνια, με κίνητρα, έδινα ώθηση στον κόσμο να πετύχει τους στόχους του. Μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου και με αφορμή μία γέννηση και έναν θάνατο, το παιδικό μου όνειρο άρχισε να κάνει την εμφάνιση του ξανά.

Πιστεύω ότι για ένα όνειρο ζούμε και αυτό το μήνυμα θέλω να το μεταδώσω σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύω ανθρώπους και δίνω τα απαραίτητα κίνητρα στον καθένα, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, να ανακαλύψει τις μοναδικές του ικανότητες και να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή του.

Πιστεύω σε εσένα! Εσύ;   

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Χρίστο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τους πιο κάτω συνδέσμους:

https://www.facebook.com/christos.theodorou.90

https://www.facebook.com/christostheodoroupage/

https://www.facebook.com/Christos-Theodorou-100786941346988/

https://www.youtube.com/channel/UCDaR5Hb38KFeennM1YEKNjg

https://instagram.com/christotheodorou

https://www.linkedin.com/in/christos-theodorou-094a10140

« Η Χριστίνα Πίκουλα στην εκπομπή “Ανάδειξέ το”
Νέο μέλος στη συγγραφική μας οικογένεια ~ Κυριάκος Χριστοδούλου »